Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

јртисти  линт »стууд про€ви интерес да режисира трети€ филм на "Ќепобедимите"

 линт »стууд про€ви интерес да режисира трети€ филм на Ќепобедимите
 линт »стууд про€ви интерес да режисира трети€ филм на "Ќепобедимите"
Cinefish.bg

јртисти
 линт »стууд про€ви интерес да режисира трети€ филм на "Ќепобедимите"

21.09.2012, 16:44  |   ¬ид€на: 2420  |   novinar.net  |   ј–“»—“

≈кшън звездите в поредицата „Ќепобедимите” са на път да станат още повече, след като  линт »стууд за€ви, че про€в€ва интерес към филма.

»стууд обаче не иска да играе редом до —лай и Ѕрус ”илис, а да режисира предсто€щата трета част от поредицата.

—лед успеха на снимани€ в Ѕългари€ „Ќепобедимите 2” вече се говори и за трети филм, който да обедини в една кауза холивудските екшън звезди.

¬се още почти н€ма детайли за продължението. Ќе се знае дали актьори като јрнолд Ўварценегер и „ък Ќорис ще се съглас€т отново да участват. —лед като сценаристът —лай остана доволен от снимките в Ѕългари€, обаче е много веро€тно, ако има „Ќепобедимите 3” негови€т екип отново да гостува у нас.

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

1  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
d-man91 ѕоложително
1 23.09.2012, 09:09
ќценка: 1
1 гласа

—трахотна новина! »стууд е отличен избор за режисьор. јко аз б€х на м€стото на ’оливуд, бих му поверил режисьорски€ стол, без да се замисл€. ј и защо не? “а той е  Ћ»Ќ“ »—“””ƒ, все пак! —амо един поглед към филмографи€та му като актьор или режисьор са красноречиви доказателства за негови€ талант. ƒа не говорим че ще бъде изключително подход€що всички тези актьори да бъдат един вид наставл€вани от него, защото той е едва ли не оригинални€т антигерой в киното („овекът без име от "ƒобри€т, лоши€т и зли€т" и ћръсни€т ’ари) и всичките антигерои които познаваме - –амбо, “ерминатора, ƒжон ћаклейн, “ранспортера и т.н. са по един или друг начин вдъхновени от персонажите на »стууд. «атова нека или  линт »стууд или ƒжон ¬у да режисира трети€т филм - честна дума, който и от двамата да изберат, с т€хна помощ трети€т филм може да се окаже нещо наистина специално.

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg