Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Класически филми по bTV Cinema през август

Класически филми по bTV Cinema през август
През август в рубриката „Класическо кино по bTV Cinema” зрителите отново ще се срещнат с класически образци на екранното изкуство.
Cinefish.bg

Тв новини
Класически филми по bTV Cinema през август

23.07.2012, 12:03  |   Видяна: 1687  |   Press Release  |   ТВ

През август в рубриката „Класическо кино по bTV Cinema” зрителите отново ще се срещнат с класически образци на  екранното изкуство. Сред заглавията, които феновете на черно-белите филми ще видят са „Анатомия на едно убийство”, „Внезапно, миналото лято”, „Танцът на откачалките”, „Бони и Клайд” и „Звънец, книга и свещ”.

Класическият маратон по bTV Cinema започва на 1 август в 23:00 часа с криминалната драма „Анатомия на едно убийство”.

Пол Биглър (Джеймс Стюарт) е адвокат от малко градче, който до скоро е бил местен прокурор, и предвид липсата на клиенти прекарва много време на риболов.

Когато едно убийство се извършва в парк в покрайнините на града, Биглър е помолен да защитава лейтенант Фредерик Маниън, който е обвинен в убийството на Барни Куил, местен собственик на бар, за когото се твърди, че е изнасилил съпругата му. Каква е истината и ще спечели ли той делото?

На 8 август зрителите на bTV Cinema ще гледат драматичния трилър „Внезапно, миналото лято” с участието на Елизабет Тейлър, Катрин Хепбърн, Монгомъри Клифт и др.

Единственият син на богатата вдовица Вайлет Венабъл умира по време на ваканция с племенницата си Катрин в Испания. Момичето е видяло нещо толкова ужасно, че полудява. Сега госпожа Венабъл притиска млад психо хирург от месната психиатрия в Ню Орлеанс да направи лоботомия на Катрин, за да прикрие истината.

На 15 август от 23:00 часа от 23:30 часа Джак Лемън, Ърни Ковак и Катрин Грант ще забавляват зрителите на bTV Cinema с военната комедия „Танцът на откачалките”.

Хоган трябва да се научи да танцува за празненството по повод закриването на армейската хирургична болница и да спечели сърцето на красивата медицинска сестра - лейтенант Бети Биксби.

Класическият маратон по bTV Cinema продължава на 22 август с любимата на поколения наред биографична криминална драма „Бони и Клайд”. Бони Паркър е отегчена от живота жена, която иска промяна. Тя вижда шанса при срещата си с очарователния младеж Клайд Бароу. Той мечтае за престъпен живот и чувства, че това може да го спаси от вълните на икономическата криза.

Двамата се влюбват и започват живот, изпълнен с престъпления – от Оклахома до Тексас. Ограбват малки банки с умение и смелост и скоро стават известни из цялата страна. Хората, които са били техни заложници, се гордеят със срещата си с тях,  а за полицията са зли престъпници, заслужаващи да бъдат разстреляни на място.

Финал на класическата поредица по bTV Cinema на 29 август ще постави фантастичната романтична комедия „Звънец, книга и свещ”, в която модерна магьосница харесва своя съсед, но ненавижда годеницата му.

Тя го омагьосва да я обича, но наистина се влюбва в него.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg