Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Кино Арена отвори врати в Пловдив

Кино Арена отвори врати в Пловдив
Кино Арена отвори врати в Пловдив
Cinefish.bg

Теми
Кино Арена отвори врати в Пловдив

28.10.2016, 12:25  |   Видяна: 833  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Водещият екзибитор в България Кино Арена отвори нов кинокомплекс в град Пловдив. Намира се в Mall Markovo Tepe, бул. Руски 54, и разполага с 6 модерни зали, оборудвани с последно поколение кинотехнологии. За първи път зрителите в региона имат възможността да се насладят на върховно киноизживяване в IMAX зала с огромен екран, 288 удобни кожени кресла и най-новата озвучителна система от последно поколение IMAX® ® Immersive sound.

Специален гост на коктейла по повод откриването беше Джовани Долчи, Вицепрезидент Бизнес развитие на IMAX Corporation. „Пловдив е изключително жив град с всички тези интересни хора по улиците. Щастлив съм, че заедно с Кино Арена вече можем да предложим върховното IMAX изживяване на зрителите в този град.“, сподели Джовани Долчи.

„Кино Арена Mall Markovo Tepe e единадесетото кино на веригата ни и смея да твърдя, че в него сме интегрирали най-добрите технологии от света на киното.“, казва Стефан Минчев, собственик на киноверига Арена.

Зала 2 в Кино Арена Mall Markovo Tepe Пловдив е от уникалната по рода си киноконцепция PREMIUM LARGE FORMAT. Оборудвана е с внушителен по размери екран, 4К кинопроектор от най-новото поколение на Christie Digital за ярки и кристалночисти образи. Единсвено в PREMIUM залата зрителите в Пловдив могат да се потопят в 360° звукова панорама, която създава системата DOLBY ATMOS, ексклузивно представена от Кино Арена.

Програмата на Кино Арена Mall Markovo Tepe включва холувидски заглавия от репертоара на водещите дистрибутори в страната, специална алтернативна програма като опери и балети от сцената на Кралската опера в Лондон, както и ексклузивни музикални концерти и спортни събития.

Предстоящите киносъбития са операта Норма на 2 ноември от 19.00 часа и на 6 ноември от 16.00 часа и концерт на Майкъл Бубле на 12 ноември от 19.00 часа. Билети вече се продават на касите на киното и директно през сайта.

За феновете на киното, които не пропускат филм на голям екран, Кино Арена има специално предложение „Фенкарта“ с 8 билета и “IMAX Фенкарта“ с 6 билета на атрактивни цени. Билетите във фенкарите са за 2D или 3D филм по избор, валидни са един месец и не са персонални. Повече информация: https://goo.gl/lwWqkT
 
В първите дни на откриването Кино Арена Mall Markovo Tepe предлага и интересна програма за зрителите, които обичат костюми, супергерои и магьосници.

Повече за Хелоуин кампанията на Кино Арена: https://goo.gl/UhXTz0

Повече за „Час по Магизоология“ в Кино Арена: https://goo.gl/Dafpa0Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg