Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми "Кино Арена" акостира във Варна

Кино Арена акостира във Варна
"Кино Арена" акостира във Варна
Cinefish.bg

Теми
"Кино Арена" акостира във Варна

05.06.2008, 17:09  |   Видяна: 3409  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
На 12 юни най-големият кинооператор в България и лидер в изграждането на модерни киносалони „Кино Арена“ открива първия си комплекс във Варна.  Киносалоните са разположени в зоната за забавления на "Мол Варна". "Кино Арена Мол Варна" разполага с 8 кинозали с общ капацитет от над 1100 места.

Съгласно утвърдената практика на „Кино Арена“ – винаги да използва най-доброто техническо оборудване, залите разполагат с най-високия клас филмови прожектори и аудиосистеми, както и с всички необходими елементи, осигуряващи уют и пълен комфорт на зрителите."Кино Арена Мол Варна" е оборудвано и с най-модерната технология за показ на дигитално кино (Digital Cinema) от лидерите в бранша Dolby Digital Cinema и Christie Digital.
Дигиталното кино предлага по-добри от стандартната кинолента образ и звук от първата до последната прожекция, както и възможности за осъществяване на алтернативни събития в салоните, като директни предавания на спорт и концерти, корпоративни презентации и много други с безкомпромисно качество на картина и звук. Още преди края на следващата година същата тази технология ще позволи показването на най-големите холивудски филми и в триизмерен формат, което ще превърне киното в съвсем ново изживяване.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
uomo_p
1 06.03.2009, 06:27
Оценка: 0
0 гласа

хахах, Лидер, айде нема нужда, да не говорим за качеството на лентата на филма Вълкирия

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg