Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кейти Холмс ще участва в комедията “Jack and Jill” (“Джак и Джил”)

Кейти Холмс ще участва в комедията “Jack and Jill” (“Джак и Джил”)
Cinefish.bg

Артисти
Кейти Холмс ще участва в комедията “Jack and Jill” (“Джак и Джил”)

26.08.2010, 12:29  |   Видяна: 2736  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Кейти Холмс ще се присъедини към Адам Сандлър и Ал Пачино в комедията на Columbia Pictures, “Jack and Jill”. Това ще бъде първата роля на Холмс в голям студиен филм, след участието й в “Батман в началото” през 2005 година.

Кейти Холмс ще се присъедини към Адам Сандлър и Ал Пачино в комедията на Columbia Pictures, “Jack and Jill”.

Сюжетът на “Jack and Jill” ще разказва за Джак (Сандлър), нормален семеен мъж на който му се налага да се справи със своята нахална сестра-близначка Джил (в ролята ще видим отново Сандлър). Когато тя пристига на гости за Деня на Благодарността, Джак прави всичко възможно да й попречи да не развали празника. Но нещата стават още по-неконтролируеми когато тя отказва да си тръгне, и решава да заживее с Джак и неговото семейство. Кейти Холмс ще се превъплъти в ролята на съпругата на главния герой, а Ал Пачино ще играе самия себе си. От екипа на филма не разкриват как точно ще интегрират истинския Пачино в тази на пръв поглед обикновенна история..

“Ще бъде изненада”, заяви един от продуцентите на филма.

Режисьор на “Jack and Jill” ще бъде дългогодишния съдружник и приятел на Сандлър, Денис Дюгън. Двамата заедно са създали комедийните хитове “Щастливият Гилмор”, “Баща-мечта”, “Обявявам ви за законни Чък и Лари”, “Зохан: Стилист от запаса” и тазгодишният “Дърти хлапета”.

Сценария, а и първоначалната идея за филма, e дело на Бен Зук ( “Мразя Свети Валентин”), Робърт Смигел (“Събота вечер на живо”) и Стийв Корен (“Всемогъщият Брус”). Те споделиха че филмът със сигурност ще изненада зрителите, дори и тези от тях които не си падат по такъв тип комедии.

Както обикновенно, освен актьор, Адам Сандлър ще бъде и продуцент на лентата заедно с партньорите си от компанията Happy Madison, Джак Джарапуто и Тод Гарнър.

В момента Дюгън и Сандлър приключват снимките на друга комедия, носеща името “Just Go with It”, в която участват Дженифър Анистън, Никол Кидман и Хайди Монтаг (и чиято световна премиера ще бъде на 11 февруари 2011 година ).

Веднага след това те ще се насочат към “Jack and Jill”, а от студиото обещават че въпреки краткото време с което ще разполага екипа на филма, премиерата ще се състои в края на 2011 година, а не през 2012.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 05:52
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
2 15.11.2010, 08:48
Оценка: 0
0 гласа

гууууд Кейти

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg