Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кейт Хъдсън разказва за брака и семейството

Кейт Хъдсън разказва за брака и семейството
"Вярвам в любовта. Вярвам, че когато отвориш сърцето си за нея, ти се случва най-прекрасното нещо на света."
Cinefish.bg

Артисти
Кейт Хъдсън разказва за брака и семейството

08.09.2010, 16:49  |   Видяна: 4152  |   club.bg  |   АРТИСТ

Кейт Хъдсън няма време да изпада в драми. Въпреки че холивудската красавица е разведена вече цели три години, тя не бърза да ангажира сърцето си толкова сериозно с новия си възлюбен Мат Белами (фронтмен на Muse).

Ако искате да разберете повече за отношенията им и размислите й над брака и семейството, хвърлете бърз поглед на по-интересното от интервюто й за юбилейния брой (25 години) на британското издание на списание "Elle".

Една дума за новото гадже Мат...

Той е прекрасен.

Няколко думи за бившия съпруг Крис Робинсън...

Крис е извор на информация. Той знае повече за музиката от всеки друг, който познавам. Все още го чувствам близък. Когато двама човека са разведат, но имат дете, връзката помежду им трябва да остане жива. Понякога е трудно. Обръщам се към жените със съвета винаги да избират точния баща за децата си. Задължително условие е с него да си говорят на един език, независимо дали са заедно или не. Крис си има ново семейство, аз нов приятел, но нашите добри отношения си се запазиха и така трябва да бъде.За живота си с него...

Когато бях с Крис, музиката беше моят живот – прекарах седем години на път по турнета. Бих ли го направила отново? Определено, беше невероятно. На едно от турнетата участваше и Лив Тайлър. Запознахме се с нея, когато аз бях на 15, а тя на 17. Беше приятелка с брат ми Оли и един ден дойде у дома. Когато влезе в кухнята и видях прелестната й рокля и дългите й крака, си казах: "Боже, най-красивата жена на света влиза в къщата ми, аз никога няма да изглеждам така. Това се казва красота." А после станахме толкова добри приятелки.

Любимата й песен на Muse…

Любимата ми песен на Muse? Ха-ха-ха. Не съм подготвена за този въпрос. С Мат все още се опознаваме и е прекрасно.

А възможна ли е сватба...

Със сигурност не е нещо, към което се стремя сега. Може да съм се развела, но това не означава, че няма да се омъжа отново. Каквото се случи. Много често хората се страхуват от любовта и това да я изпитат. Аз не бих се измъчвала така. Защото вярвам в любовта. Вярвам, че когато отвориш сърцето си за нея, ти се случва най-прекрасното нещо на света.

За личния й стил...

Стилът ми на обличане никога не се е променял. Не обичам дрехи, които ме стягат. Имам приятели в модната индустрия и много ги уважавам, защото работят здраво. Стела Маккартни често ме облича, а тя измисля такива модели, които винаги ме карат да се чувстваш удобно. Много добре знае на кои места жената иска да скрие нещо и на кои иска да разкрие. Когато се виждаме с нея обаче, сме просто две майки, които разхождат децата си.Би ли позволила синът й Райдър да се занимава с актьорство...

Ако иска да се занимава с това, когато порасне, ще последвам
примера на родителите си. Ще го подкрепя винаги, стига да е добър човек и да се отнася към хората с уважение.

Работата...

В момента нямам интерес да правя каквото и да е. Понякога се случва така. Прегаряш и се изхабяваш. Имаш нужда от презареждане. Нямам никакъв хъс за съревнование с колегите, ще ми се да бях малко по-амбициозна.

И близките...

Въпреки че пътувам много, лесно поддържам връзка с близките си хора. Изпращам им подаръци, говорим си по телефона, пишем си имейли. Истински вярвам, че сме заедно постоянно, независимо от разстоянията. Имам страхотни приятели и семейство и те са всичко за мен.

Още новини:
Мартин Скорсезе ще режисира DVD-то "A Letter To Elia"
Вернер Херцог и Дейвид Линч - с общ проект
Филм за Невена Коканова
Обявиха официалното заглавие на новия филм за съдията Дред
Натали Портман заменя Анджелина Джоли във филма “Gravity”

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 05:04
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
2 14.11.2010, 06:10
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg