Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кейт Хъдсън и Джеймс Франко - заедно в драмата “Lovelace”?

Кейт Хъдсън и Джеймс Франко - заедно в драмата “Lovelace”?
Номинираната за “Оскар” Кейт Хъдсън е получила предложение за участие в драмата “Lovelace”
Cinefish.bg

Артисти
Кейт Хъдсън и Джеймс Франко - заедно в драмата “Lovelace”?

25.01.2011, 17:04  |   Видяна: 3130  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Номинираната за “Оскар” Кейт Хъдсън (“Почти известни”) е получила предложение за участие в драмата по истински случай “Lovelace”. Филмът, чиито сценарий е базиран на книгата “The Complete Linda Lovelace”, ще разкаже истинската история на порнозвездата от 70-те години, Линда Ловлейс, която става популярна в цяла Америка след участието си в скандалната лента “Дълбоко гърло”.

Джеймс Франко в драмата по истински случай “Lovelace”Близо десетилетие след участието си във филма, Ловлейс разкри, че всъщност е била принудена насила от съпруга си, Чък Трейнър, да приеме ролята.

Ако подпише договор за участие, Кейт Хъдсън ще изпълни главната роля на Линда Ловлейс, а според deadline.com, актьорът от “Спайдър-мен”, Джеймс Франко, ще се превъплъти в ролята на нейния съпруг, Чък Трейнър. Режисурата на “Lovelace” вече е поверена на Роб Епстейн и Джефри Фрийдман, които ще работят за втори път с Франко, след миналогодишната драма “Вой”.

Въпреки, че в момента се подготвя и друга продукция за живота на Линда Ловлейс, носеща заглавието “Inferno: A Linda Lovelace Story”, режисьорите не се притесняват и се надяват, че снимките на техния филм ще стартират още тази година.

Роб Епстейн: “Знаем, че ще има и друг филм, но това не ни влияе по никакъв начин. В продължение на година и половина работим върху този проект и смятаме да довършим започнатото.”

Според източници близки до продукцията, Кейт Хъдсън е харесала сценария и е потвърдила желанието си да участва, но тъй като графика на Джеймс Франко е прекалено натоварен, не е сигурно дали той ще поеме другата главна роля.

Вече завършения сценарий на “Lovelace” е дело на Уилям Мерит Джонсън (“Трима крале”), а Роб Епстейн и Джефри Фрийдман ще бъдат и изпълнителни продуценти. В момента, режисьорите провеждат разговори с няколко студия, които изявиха интерес да финансират и разпространяват филма.

Очаква се снимките на “Lovelace” да започнат през есента, а премиерата е насрочена за следващата година.

darkhorizons.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg