Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кейси Афлек пропуска церемонията по раздаване на „Оскарите“

Кейси Афлек пропуска церемонията по раздаване на „Оскарите“
Кейси Афлек пропуска церемонията по раздаване на „Оскарите“
Cinefish.bg

Артисти
Кейси Афлек пропуска церемонията по раздаване на „Оскарите“

26.01.2018, 09:15  |   Видяна: 2417  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
По традиция всеки актьор, печелил наградата на Американската киноакадемия, връчва на следващата година статуетката на най-добрата актриса. Кейси Афлек обаче няма да се възползва от тази привилегия. Носителят на „Оскар“ за „Манчестър до морето“ явно е притеснен от движението #MeToo и дори няма да е сред тазгодишните участници в бляскавата церемония.

През 2010 г. започна съдебен процес срещу Афлек по сигнал на Аманда Уайт и Магдалена Горка, съответно продуцент и оператор на филма с негово участие „I’m Still Here“. Двете жени описват няколко случаи на неприкрит сексуален тормоз от страна на актьора, които той категорично отрича.

В крайна сметка се стига до извънсъдебно споразумение и делото е прекратено. Според мълвата, Афлек е платил доста големи суми на двете жени, които повече не отварят дума за случилото се. След като обаче името му се налага като фаворит в битката за „Оскар“ през миналата година, медиите отново припомнят случая за похотливата звезда.

Дори Бри Ларсън, която връчва на Афлек статуетката за „Манчестър до морето“ отказва да го поздрави и аплодира. Тази година той побърза да се застрахова и затова няма да го видим в „Долби Тиътър“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg