Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кевин Смит поставя ново начало

Кевин Смит поставя ново начало
Кевин Смит поставя ново начало
Cinefish.bg

Артисти
Кевин Смит поставя ново начало

03.01.2019, 09:30  |   Видяна: 790  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Кевин Смит поставя ново начало

След като се пребори със сериозни здравословни проблеми, Кевин Смит е готов за ново предизвикателство. Той обяви официалния старт на работата по поставяне на ново начало за своите любими герои Джей и мълчаливият Боб. Още в първия ден на новата 2019 година култовият режисьор съобщи, че е преминала първата работна среща по продължението на комедията от 2011 г. „Джей и мълчаливият Боб отвръщат на удара“.Смит публикува снимка в Туитър, на която е заедно с Джордан Монсанто, съпруга на Джейсън Мюис, който е изпълнител на ролята на Джей. Джордан ще е продуцент на проекта, за който се говори от няколко години. Автор на снимката е нейният съпруг, който е стар приятел на Смит, подвизаващ се на екрана като мълчаливия Боб.
Джей и Боб са тандем, любим на всички киномани още от дебютния филм на Смит – нискобюджетната комедия „Продавачи“, отдавна сдобила се с култов статут. Впоследствие двамата се превърнаха в герои на свой собствен филм, който след всевъзможни спекулации и предположения все пак ще се сдобие с продължение.

За момента не знаем подробности за сюжета на филма, но явно Джей и Боб ще се завърнат в Холивуд, за да попречат за създаването на нова версия на „Блънтман и Хроник“ – филмът, разказващ за самите тях. Мюис споделя, че сценарият е много забавен, а освен това се надява, че няколко приятели, помогнали на Джей и мълчаливия Боб да се превърнат в поп култорен феномен, ще се завърнат и за новите им приключения.

Засега е потвърдено единствено, че Брайън О‘Халоран, прочул се с ролята си на Данте Хикс в двете части на „Продавачи“, ще участва в новия филм.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg