Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кевин Костнър – партньор на Хенри Кавил в “Superman: Man of Steel”

Кевин Костнър – партньор на Хенри Кавил в “Superman: Man of Steel”
Кевин Костнър получил предложение за участие в мащабната фантастична продукция "Superman: Man of Steel"
Cinefish.bg

Артисти
Кевин Костнър – партньор на Хенри Кавил в “Superman: Man of Steel”

22.02.2011, 10:35  |   Видяна: 6831  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Носителят на “Оскар” актьор и режисьор Кевин Костнър е получил предложение за участие в мащабната фантастична продукция на режисьора Зак Снайдър и продуцента Кристофър Нолан, “Superman: Man of Steel”.

За момента всяка информация относно героя му се пази в тайна, но според deadline.com, Костнър се очаква да изпълни “много важна за сюжета роля”.

Носителят на “Оскар” актьор и режисьор Кевин Костнър е получил предложение за участие в мащабната фантастична продукция на режисьора Зак Снайдър и продуцента Кристофър Нолан, “Superman: Man of Steel”.Ако актьора приеме предложението, “Superman: Man of Steel” ще отбележи първото му участие във високобюджетен филм от 14 години насам – последния мащабен филм с голям бюджет, в който участваше Костнър бе “Месия на бъдещето”, от 1997 година.

Според първоначалните слухове, има три възможни роли в които може да се превъплъти Кевин Костнър – бащата на Супермен, Джор-Ел, осиновителя му на Земята, Джонатан Кент, и редактора на Дейли Планет, Пери Уайт.

Важно е да се отбележи, че героя на Костнър може да не присъства в оригиналната вселена на Супермен, а да бъде съвсем ново допълнение. От Warner Bros отказват да коментират слуховете относно актьорски състав.

За сега, единствения актьор, чието участие е потвърдено официално от компанията, е младия Хенри Кавил.Той беше избран от режисьора и продуцентите да изпълни ролята на Кларк Кент/СуперменЗа сега, единствения актьор, чието участие е потвърдено официално от компанията, е младия Хенри Кавил. Кавил, който има малки роли във филми като “Звезден прах” и “Тристан и Изолда”, беше избран от режисьора и продуцентите да изпълни ролята на Кларк Кент/Супермен:

“Супермен е най-известния и почитан супергерой на всички времена. Искам да се присъединя към продуцентите, Warner Bros. и Legendary Pictures, като изразя въодушевлението си от избора на Хенри.Той е перфектния актьор за тази роля, заяви режисьора Зак Снайдър.

В скорошно интервю, Снайдър разкри, че бюджета на “Superman: Man of Steel” ще бъде 175 милиона долара, а актьорския екип ще бъде съставен както от новоизгряващи млади актьори, така и от доказани през годините ветерани.

Сценарият на фантастичната лента е написан от Дейвид Гойър (“Нероденият”), а Кристофър Нолан ще продуцира филма заедно с Чарлс Роувън (“Ролербол”), Дебора Снайдър (“Зората на мъртвите”) и Ема Томас (“Черният Рицар”).

Снимките на “Superman: Man of Steel” започват през месец юни в Калифорния, а световната премиера ще се състои в края на следващата година.

thehdroom.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg