Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кевин Бейкън в страховит трилър

Кевин Бейкън в страховит трилър
Кевин Бейкън в страховит трилър
Cinefish.bg

Артисти
Кевин Бейкън в страховит трилър

27.03.2018, 09:38  |   Видяна: 7323  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Кевин Бейкън и Дейвид Коп ще си партнират с Blumhouse за създаването на свръхестествения трилър „You Should Have Left“. Бейкън ще е в главната роля, а Коп ще режисира филма по свой сценарий, адаптирайки романа на немския писател Даниел Келман.

Освен като актьор, звездата от „Слийпърс“ ще се изяви и като продуцент, заедно с Джейсън Блум. Снимките ще започнат по-късно тази година.

Историята, която напомня много на „Сиянието“ на Стeнли Кубрик, разказва за сценарист, който наема къща в Алпите, където се настанява заедно със съпругата и дъщеря си, за да работи спокойно по новата си книга. Скоро обаче той започва да подлудява.

Бейкън и Коп работиха заедно преди 20 години по психотрилъра „Гласове от мрака“. Коп е сред най-търсените сценаристи в Холивуд и е автор на хитове като „Джурасик парк“, „Паник стая“, оригиналния „Спайдър-мен“ и предстоящия „Индиана Джоунс 5“.

Blumhouse е компанията, производител на най-страховитите филми за последните години. Сред тях са „Бягай!“, „Честита смърт“, „На парчета“ и предстоящия през април „Истина или предизвикателство“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg