Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Катрин Зита Джоунс ще се нареди сред най-големите актьори

Катрин Зита Джоунс ще се нареди сред най-големите актьори
Катрин Зита Джоунс ще се нареди сред най-големите актьори
Cinefish.bg

Артисти
Катрин Зита Джоунс ще се нареди сред най-големите актьори

23.01.2018, 09:18  |   Видяна: 2358  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Трите корони в актьорското майсторство принадлежат на ограничена група супер актьори, печелили трите най-престижни награди: „Оскар“, „Тони“ и „Еми“. Малко повече от 20 актьори са в този престижен списък и сред тях са легенди като Маги Смит, Ал Пачино и Джесика Ланг. Към този списък може би в скоро време ще се присъедини и Катрин Зита Джоунс.

Носителката на „Оскар“ и „Тони“ наскоро започна да гради успешна кариера в телевизията, първо с “Feud: Bette and Joan”, а тези дни се състоя и премиерата на „Cocaine Godmother“. Зита Джоунс получи много хвалебствия за последния филм, в който играе печално известната Гризелда Бланко, наложила се като едно от най-големите имена в търговията с наркотици. Тя се опитва да осъществи този проект от години и нищо чудно благодарение на него да се присъедини към престижния списък на „Трите корони“.

Преди 15 години съпругата на Майкъл Дъглас получи „Оскар“ за поддържаща роля в „Чикаго“. Няколко години по-късно тя бе отличена и с „Тони“ за най-добра актриса в мюзикъла „Малка нощна музика“. След успешното й завръщане в телевизията, може би тя ще попълни колекцията си с награди.

Все пак „Еми“ е на пръв поглед най-лесната за печелене награда. Но дори актриса от калибъра на Мерил Стрийп не може да се похвали с присъствие в „Трите корони“, защото не е участвала в шоу на Бродуей от 70-те години и съответно никога не е печелила „Тони“. Виола Дейвис е последната актриса, отнесла трите престижни награди. Дали Катрин Зита Джоунс ще я последва скоро?
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg