Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кари Фишър се завръща като принцеса Лея в седмия филм от сагата “Междузвездни войни”

Кари Фишър се завръща като принцеса Лея в седмия филм от сагата “Междузвездни войни”
Кари Фишър се завръща като принцеса Лея в седмия филм от сагата “Междузвездни войни”
Cinefish.bg

Филми
Кари Фишър се завръща като принцеса Лея в седмия филм от сагата “Междузвездни войни”

06.03.2013, 10:25  |   Видяна: 5704  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Веднага след като беше оповестено, че ще бъде направен седми филм от поредицата “Междузвездни войни” започнаха дискусиите и спекулациите относно потенциалното завръщане на Харисън Форд, Марк Хамил и Кари Фишър. Актьорите изпълниха ролите на Хан Соло, Люк Скайуокър и принцеса Лея в първите три филма от успешния франчайз и надеждите на феновете бяха, че те ще се появят, макар и за по-кратко, в предстоящия “Междузвездни войни: Епизод VII”.

От студиото Уолт Дисни, което закупи правата на сагата, отказваха да коментират слуховете относно актьорския състав, но за сметка на това разкриха преди няколко седмици, че по сценария на новия филм работи носителя на “Оскар” Майкъл Арнд, а на режисьорския стол ще седне Джей Джей Ейбръмс (“Стар Трек”).

Кари Фишър се завръща като принцеса Лея в седмия филм от сагата “Междузвездни войни”До момента няма потвърдени актьори за участие, но още в края на миналата година Харисън Форд изрази желание да се завърне отново в ролята на Хан Соло. Малко по-късно Марк Хамил потвърди, че се водят преговори с продуцентите и че героя му Люк Скайуокър присъства в сюжета на “Епизод VII”.

Докато все още се спекулира дали Хамил и Форд ще подпишат договорите за участие другата звезда от оригиналната трилогия Кари Фишър потвърди, че със сигурност ще се завърне отново в ролята на принцеса Лея. По време на интервю за списание “Palm Beach Illustrated” Фишър беше попитана от журналиста дали ще участва в подготвяния “Епизод VII” и актрисата отговори на въпроса с “Да”. От Уолт Дисни не коментират актьорски състав, но според последните слухове част от кастингите за започнали още преди седмици и Кари Фишър вече е подписала договора за участие.

Все още не са знае колко дълго ще бъде екранното присъствие на принцеса Лея, но при всички положения няма да става дума за главна роля тъй като намерението на Дисни е филма да разчита основно на нов актьорски състав. В най-добрия случай до няколко седмици ще бъде потвърдено и участието на Марк Хамил и Харисън Форд.

Режисьорът на “Епизод VII” Джей Джей Ейбръмс най-вероятно ще използва триизмерни камери за снимките, а от Уолт Дисни ще отпуснат бюджет от около 200 милиона долара. Създателят на поредицата Джордж Лукас е консултант по разработването на сценария, а по думите на президента на Дисни филма със сигурност ще бъде последван от поне още две директни продължения. Майкъл Арнд ще приключи с работата по сценария до края на годината и старта на снимките се очаква да бъде даден в началото на 2014-та.

По множеството сцени с визуални ефекти ще работят компаниите Industrial Light & Magic и Digital Domain, а продуцент на високобюджетната лента е дългогодишната партньорка на Стивън Спилбърг, Катлийн Кенеди (“Списъкът на Шиндлер”). В най-добрия случай още преди началото на летния сезон ще стане ясно кои актьори ще делят екрана с Кари Фишър.

“Междузвездни войни: Епизод VII” ще тръгне по българските и световни киноекрани през лятото на 2015-та година. Все още няма точно определена дата.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg