Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама

Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama 2014
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

Зрителите ще се качат на борда на пиратския кораб „Мрачната дама” и ще се присъединят към младежите Пинки и приятелката му Рейвън на приключенско пътешествие по пиратските пътеки на порт Абра до легендарното и екзотично кралство Лама Рама. Заедно с прочутия капитан Съблезъб – Кралят на Седемте морета, те ще се борят с огромните вълни и ще вървят през гъсти джунгли в търсене на митичното съкровище на крал Руфъс. Но Пинки не мисли само за съкровището. В тази вълнуваща история, ще вървим по стъпките на младо момче в неуморното му търсене на отдавна изчезналия му баща наред с търсенето на собственото му място в живота. Пътешествието се превръща в приключение, включващо забавен крал, епичен меч и огромни злодеи.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е първият филм от вълнуващата и комична поредица за цялото семейство. Планират се три филма в рамките на следващите пет години.

В „Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” участват едни от най-прочутите норвежки актьори. Някои от тях са участвали във филми с международен успех като „Арн, рицарят тамплиер”, „Яж, моли се и обичай”, „Ловци на глави” и „Кон-тики”.

Историите за жестоки пирати, търсещи огромни съкровища, са пленявали аудиторията от векове. Успехът на филми като „Карибски пирати” показват, че пиратите са все още актуални, вълнуващи и желани за гледане от аудиторията. Капитан Съблезъб е скандинавският вариант на пират. Концепцията му се прицелва в по-младата публика в сравнение с „Карибски пирати”, използвайки много хумор и разбойнически екшън. Капитан Съблезъб е известен в Скандинавия от 25 години. На него има посветени увеселителен парк, ежегодни театрални продукции, телевизионни сериали, видео игри, книги и широка гама търговски артикули. Капитан Съблезъб е може би най-успешният мултиплатформен скандинавски детски герой.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е тазгодишният местен фокус за Дисни. Силният сюжет, чудесните сцени, хумор и екшън го превръщат в страхотен филм за цялото семейство.”

Ингер Варендорф – Wolt Disney Company NordicКоментари (0)
|
Коментирай »


Премиера в България: 20.11.2015
Световна премиера: 26.09.2014
Жанр: Приключенски, Екшън, Комедия
Норвегия / 2014 / 96 минути
Възрастова група: B - Без ограничения в показа
Сценарист: Ларс Гудместад, Тери Формо
Режисьор: Лиза Мари Гамлем, Йон Андреас Андерсен
В ролите: Од Магнус Уилямсан, Тува Новоти, Андерс Баасмо Кристиансен, Фридтьов Сохейм, Каре Хаген Сиднес, Робърт Скайрстад
Оператор: Джон Андреас Андерсен
Продуцент: Фредрик Стьобак, Ларс Хелебуст, Фредерик Хауърд, Гудни Хумелвол
Разпространител:
Про Филмс / Polyband
Други заглавия:
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama, Aventura dos Sete Mares, Captain Saberthooth
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
1
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама (2014)

Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama
 
 

Трейлъри

 

Дюн,Dune - Дюн Круиз в джунглата,Jungle Cruise - Круиз в джунглата Круиз в джунглата,Jungle Cruise - Круиз в джунглата
Jackass Forever,Jackass Forever - Jackass Forever Злокобен,Malignant - Злокобен Последният дуел,The Last Duel - Последният дуел
Сега е моментът,Most Van Most - Сега е моментът Другарят Дракула,Comrade Drakulich - Другарят Дракула Джо Бел,Joe Bell - Джо Бел

  1. 4.
    Докато ваканцията ни раздели,Vacation Friends - Докато ваканцията ни разделиДокато ваканцията ни раздели Те се завърнаха с екстра багаж!
  2. 5.
    Деканът,The Chair - ДеканътДеканът Трейлър
  3. 6.
    Последният дуел,The Last Duel - Последният дуелПоследният дуел Една жена ще се изправи срещу цяла н...ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg