Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Какво ще предложи на зрителите предстоящия римейк на “Полтъргайст”?

Какво ще предложи на зрителите предстоящия римейк на “Полтъргайст”?
Какво ще предложи на зрителите предстоящия римейк на “Полтъргайст”?
Cinefish.bg

Филми
Какво ще предложи на зрителите предстоящия римейк на “Полтъргайст”?

20.01.2015, 11:22  |   Видяна: 941  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

През тазгодишния летен сезон по световните киноекрани ще тръгне дълго подготвяния римейк на популярния хорър от началото 80-те години “Полтъргайст”. Продуцент на предстоящата лента е създателя на “Злите мъртви” и “Отведи ме в Ада” Сам Рейми, който още преди края на снимачния процес заяви, че “това ще бъде началото на един нов филмов франчайз”.

Римейкът на “Полтъргайст” беше заснет през 2013-та година, но неясни причини от компанията 20th Century Fox нееднократно отлагаха премиерата на филма. Едва през лятото на 2014-та година беше оповестено, че хорър-лентата ще дебютира пред широката публика през месец юли, 2015-та.

Рекламната кампания все още не е започнала, но за сметка на това изпълнителя на главната мъжка роля Сам Рокуел (“Кибритлии”) поговори накратко за това какво могат да очакват зрителите от продукцията.

Ето какво заяви Рокуел докато рекламираше новата си лента “Преднамерено застояване”:

“Все още не съм видял завършения филм, но имайки предвид това, което заснехме на снимачната площадка мога да кажа, че разполагаме с нещо много добро. Трудно е да надминеш оригинала, но аз наистина се надявам нашата версия да бъде също толкова ефективна. Знам, че филма ще се прожектира в триизмерен формат и ще бъде насочен предимно към по-младата публика.

Сюжетът е малко по-различен и този път основния персонаж е 10-годишно момче. Голяма част от историята е представена от неговата гледна точка. И
ма доста страшни моменти, но няма да бъде като Заклинането например. На практика става дума за приключенски филм със страшни елементи, който разказва за отвличането на малко дете.”

В новия “Полтъргайст” Сам Рокуел изпълнява ролята на Ерик Боуън – семеен мъж, чиито живот се променя завинаги след като детето му изчезва безследно. Оставени без друг избор Ерик и съпругата му Даян се обръщат за помощ към Каригън Бърк – парапсихолог, който работи в телевизионно предаване за паранормални явления.

Снимките на римейка протекоха под надзора на режисьора Гил Кенън (“Къща-чудовище”), а от 20th Century Fox отпуснаха бюджет от около 30 милиона долара.

Триизмерният “Полтъргайст” тръгва по кината от 24-ти юли, 2015-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg