Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Как Робърт Патинсън бе избран за Батман

Как Робърт Патинсън бе избран за Батман
Как Робърт Патинсън бе избран за Батман
Cinefish.bg

Артисти
Как Робърт Патинсън бе избран за Батман

04.09.2019, 08:41  |   Видяна: 849  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Само преди няколко месеца гръмна новината, че той ще е новият пазител на Готъм сити. Малцина са тези, които биха си признали, че са си представяли точно Робърт Патинсън в ролята на Батман. А и самият актьор се оказа, че въобще не се е интересувал да влезе в костюма на прочутия супергерой.

Робърт Патисън в ролята на Батман

За много млади актьори в Холивуд това е мечтана роля. Но не и за Патинсън. След огромния успех на поредицата „Здрач“ той предпочете да се снима в независими продукции, които нямаха голям комерсиален успех. Сега обаче нещата коренно ще се променят.

Робърт Патисън в Здрач

Всъщност актьорът признава
, че по времето, когато в медиите се появи информация за неговото превъплъщение като новия Батман, той дори още не се е явил на прослушване за ролята. „След като новината изтече, бях адски бесен. Всички от моя екип бяха паникьосани. Смятах, че това проваля всичките ми шансове, все пак това беше толкова засекретен проект“, споделя Патинсън.

Той иска да се срещне с режисьора Мат Рийвс, но това се случва едва след като сценарият е напълно завършен. Срещата им се състои през май в Лос Анджелис и тогава Патинсън за първи път се появява на пробни снимки, облечен в костюма на Батман.

Изживяването беше напълно преобразяващо за мен. А Мат ми каза: Надявам се да ти стане, все пак това е костюма на Батман. Почувствах се невероятно силен с него. Макар че беше доста унизително. Все пак петима души ти помагат да го облечеш. Опитвах се да се задържа на краката си и да не плаша хората с тромавата си походка“, допълва Патинсън.

Нова роля на Робърт Патинсън

Той получава ролята точно в първия снимачен ден на новия филм на Кристофър НолънTenet“. И съответно се допитва до режисьора на трилогията за Черния рицар за това как да изглежда правдоподобно в култовата роля.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg