Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Жокера“ си остава властелин на боксофиса

„Жокера“ си остава властелин на боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
„Жокера“ си остава властелин на боксофиса

14.10.2019, 08:46  |   Видяна: 540  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
ЖокераВ конкуренцията с две нови премиери „Жокера“ продължава да разбива всички рекорди. За по-малко от 10 дни на екран новият филм на Тод Филипс надмина границата от половин милиард долара. Приходите му за този уикенд са 55 милиона долара само в САЩ и това е най-доброто постижение за втори уикенд през октомври за всички времена.

В останалия свят интересът към филма с Хоакин Финикс е още по-голям. До момента той е спечелил 351 милиона долара, като най-успешен е във Великобритания (36,9 милиона), Мексико (29 милиона), Корея (28 милиона) и Русия (20 милиона).

„Жокера“ вече официално е най-големия хит в кариерата на Финикс, изпреварвайки феноменалния „Гладиатор“ (460,5 милиона). Съвсем скоро той ще стане и най-големият хит на Филипс и ще задмине „Поредният ергенски запой“ (586,7 милиона).

Семейство АдамсНа второ място в САЩ с 30,2 милиона долара дебютира анимацията „Семейство Адамс“. Новият филм, в който Чарлийз Терон и Оскар Айзък озвучават ролите на Мортиша и Гомес, се представи доста над първоначалните прогнози и се радва на успех сред критиците. Освен това е най-силният старт на историята за популярното ексцентрично семейство, изпреварвайки игралния филм от 1991 г. с Анджелика Хюстън и Раул Хулия.

Трети в класацията се нареди „Близнакът“. Иновативният екшън на Анг Лий спечели 20,5 милиона долара в САЩ. В останалия свят интересът към него е доста по-голям и той стартира с приходи от 39 милиона долара.

Близнакът
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg