Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми „Жокера“ ще се сдобие с продължение

„Жокера“ ще се сдобие с продължение
„Жокера“ ще се сдобие с продължение
Cinefish.bg

Теми
„Жокера“ ще се сдобие с продължение

24.10.2019, 08:40  |   Видяна: 1220  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Това безспорно е един от най-изненадващите хитове на годината. „Жокера“ счупи няколко рекорда и продължава да се радва на нестихваща популярност. „Уорнър“ също не вярваха в потенциала на филма на Тод Филипс, но пък вече са готови на всичко да повторят успеха му.

Ще има ли продължение на Жокера?

И макар че и Филипс, и звездата Хоакин Финикс твърдяха, че това ще е самостоятелен филм за прочутия злодей на Готъм сити, явно вече и двамата са готови да продължат историята му. Проектът за момента е в съвсем начална фаза, но вече изтече информация за него.

Според някои източници действието в продължението ще се развива няколко години след финала на „Жокера“ и в него Артър Флек ще се сблъска с други познати злодеи и врагове на Батман като Двуликия и Пингвина. Очакваме да ги видим и в новия филм на Мат Рийвс с Робърт Патинсън в главната роля. В „Жокера 2“ обаче те ще бъдат представени в съвсем различна светлина и от други актьори.

Робърт Патисън като враг на Жокера

Както наскоро съобщихме, DC разработват проекти за отделни филми, в които да се вихрят популярни комикс злодеи. Тези филми ще са подобни на „Жокера“ и сред споменатите имена отново са Двуликия и Пингвина. Според някои теории идеята е те да се появят първо в „Жокера 2“, а след това да видим и техните самостоятелни филми.

Все още не знаем със сигурност дали Финикс отново ще приеме да изпълнява ролята, която почти сигурно ще му донесе и дълго чакания „Оскар“. Ако това се случи, ще е първото продължение в неговата кариера.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg