Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Жокера“ се завърна на върха в боксофиса

„Жокера“ се завърна на върха в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
„Жокера“ се завърна на върха в боксофиса

28.10.2019, 07:03  |   Видяна: 473  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС


През изминалия уикенд двама прочути злодеи се впуснаха в оспорвана битка за господство в боксофиса
. В крайна сметка този път Жокера на Хоакин Финикс пребори Злодеида на Анджелина Джоли и се завърна отново на върха.

Филмът на Тод Филипс продължава да покорява нови рекорди. „Жокера“ спечели нови 18,9 милиона долара и вече има 277 милиона в САЩ. Той стана едва третият филм за тази година, оглавил боксофиса в продължение на три седмици, след „Стъкления“ и „Отмъстителите: Краят“.

„Жокера“ вече официално е и най-касовия хит на всички времена, забранен за малолетни зрители. До момента той е спечелил над 571 милиона долара в останалия свят и има общо 849,1 милиона. Така той се нарежда на трето място сред екранизациите по DC, но все още има шанс да надмине границата от 1 милиард долара.Бившият лидер „Господарка на злото 2“ остана на второ място с 18,5 милиона долара. Продължението на приказната история има едва 65 милиона до момента в САЩ, но се представя много по-добре в останалата част от света. То спечели нови 64,3 милиона и вече има общо 228 милиона долара.

Трети се нареди новият анимационен хит „Семейство Адамс“. Филмът спечели 11,7 милиона долара и почти сигурно ще задмине границата от 100 милиона, след като до момента е спечелил 72,8 милиона, а интересът към него ще е голям в очакване на предстоящия Хелоуин.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg