Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Жокера“ счупи няколко боксофис рекорда

„Жокера“ счупи няколко боксофис рекорда
Cinefish.bg

Бокс офис
„Жокера“ счупи няколко боксофис рекорда

07.10.2019, 08:54  |   Видяна: 884  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Той се оказа печелившата карта на „Уорнър“. Големи бяха надеждите към „Жокера“ и той напълно ги оправда. Историята на култовия злодей отбеляза най-силния старт по комиксите на DC от премиерата на „Лигата на справедливостта“.

ЖокераПриходите му в САЩ са 93,5 милиона долара. Това е абсолютен рекорд между всички октомврийски премиери, изпреварвайки миналогодишния феномен „Венъм“, стартирал с 80 милиона.

„Жокера“ се превърна в най-успешния филм на Тод Филипс, изпреварвайки приходите на „Поредният ергенски запой“ (85,9 милиона). Освен това резултатът му е рекорден за кариерата на Хоакин Финикс, както и за тази на легендата Робърт де Ниро.

В останалия свят филмът на Тод Филипс стартира с 140,5 милиона долара. В общо 39 страни той се превърна в най-успешното заглавие на „Уорнър“ за 2019 г. Сред тях са Великобритания, Русия, Италия, Полша, Испания, Япония, Корея и Австралия. В общо 21 страни приходите му са рекордни за октомврийска премиера.

На второ място в САЩ е бившият шампион „Загубеният йети. Новата анимация спечели 12 милиона за този уикенд и вече има 37,8 милиона долара. Трети се нареди „Имението Даунтън с 8 милиона долара. Така приходите му в Америка достигнаха 73 милиона.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg