Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Жерар Депардийо не харесва французите, били прекалено "самодоволни и арогантни"

Жерар Депардийо не харесва французите, били прекалено самодоволни и арогантни
Известният френски актьор Жерар Депардийо заяви, че не харесва французите, защото са прекалено "самодоволни и арогантни"
Cinefish.bg

Артисти
Жерар Депардийо не харесва французите, били прекалено "самодоволни и арогантни"

16.03.2012, 14:14  |   Видяна: 1745  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Известният френски актьор Жерар Депардийо заяви, че не харесва французите, защото са прекалено "самодоволни и арогантни", предаде БГНЕС.

Известният френски актьор Жерар Депардийо заяви, че не харесва французите, защото са прекалено "самодоволни и арогантни",Актьорът направи признанието в телевизионно интервю по повод ролята си във филм за бившия управляващ директор на МВФ Доминик Строс-Кан.

"Това, което е направил, не е много приятно. Смятам, че той донякъде е като всички французи, малко арогантен. Аз при всички положения не харесвам много французите. А той е типичният французин - арогантен, самодоволен. Държи се театрално. Ще се превъплътя в неговия образ, защото не го харесвам", сподели Депардийо в швейцарското толк шоу "Pardonnez-Moi".

В отговор на въпрос за сексуалните скандали около Строс-Кан, 63-годишният актьор каза: "Не това ме отвращава, а общото му поведение. Начинът, по който ходи, с едната ръка в джоба. Всички може да имаме мръсни мисли и е добре известно, че това се случва с хората с огромна власт. Но няма да опитвам да се вживявам в ролята прекалено, защото никога не са ме вълнували особено хората, които нямат достойнство".

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg