Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Железният човек ще се появи в третата част на “Капитан Америка”

Железният човек ще се появи в третата част на “Капитан Америка”
Железният човек ще се появи в третата част на “Капитан Америка”
Cinefish.bg

Филми
Железният човек ще се появи в третата част на “Капитан Америка”

14.10.2014, 10:43  |   Видяна: 3843  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

През пролетта на 2015-та година ще се завъртят камерите на третия игрален филм за приключенията на комиксовия супергерой Капитан Америка. След международния успех на втората част, “Завръщането на първият отмъстител”, очакванията към “Капитан Америка 3” са още по-големи и със сигурност може да се каже, че именно това ще бъде един от най-големите бокс офис хитове на 2016-та година.

Железният човек ще се появи в третата част на “Капитан Америка”Крис Евънс се завръща в главната титулярна роля, а негова екранна партньорка най-вероятно отново ще бъде Скарлет Йохансон.

От Марвел не крият големите си амбиции по отношение на своята филмова вселена и до 2019-та година ще се състоят премиерите на цели 11 комиксови продукции на студиото. Докато бъдещето на четвъртия филм от поредицата “Железният човек” все още не е ясно неназован източник от Марвел разкри малко по-рано днес, че героя на Робърт Дауни-мл със сигурност ще се появи в предстоящия “Капитан Америка 3”.

Това ще бъде третия път (след “Отмъстителите” и “Отмъстителите 2”), в който Железният човек и Капитан Америка ще се появят заедно на екран. Според сайта на списание Variety решението за добавянето на Робърт Дауни-мл към екипа на “Капитан Америка 3” е продиктувано от желанието на Марвел да пренесе на големия екран историята от сериите комикси “Civil War”.

Железният човек ще се появи в третата част на “Капитан Америка”Сюжетът на “Civil War” се отличава с това, че на практика превръща Железният човек в отрицателен персонаж, който се изправя срещу Капитан Америка и няколко други супергерои.

Важно е да се отбележи, че все още не се знае точно кои части от историята на “Civil War” ще присъстват в третия “Капитан Америка”.
От Марвел отказват коментар по въпроса и тепърва се очаква официалното потвърждение за участието на Робърт Дауни-мл в предстоящия блокбастър.

Режисьори на “Капитан Америка 3” са създателите на “Завръщането на първият отмъстител” Джо Русо и Антъни Русо, а бюджета за снимки ще надвишава сумата от 150 милиона долара.

Подобно на предшествениците си филма ще се разпространява в триизмерен и IMAX формат.

От Марвел обявиха, че “Капитан Америка 3” ще се завърти по световните киноекрани от 6-ти май, 2016-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg