Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми »злиза предистори€та на Д»грите на гладаУ, очакваме и нов филм

»злиза предистори€та на Д»грите на гладаУ, очакваме и нов филм
»злиза предистори€та на Д»грите на гладаУ, очакваме и нов филм
Cinefish.bg

“еми
»злиза предистори€та на Д»грите на гладаУ, очакваме и нов филм

18.06.2019, 09:37  |   ¬ид€на: 592  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
ѕоредицата "»грите на глада" не е приключила! ѕовече от десетилетие измина от премиерата на първата книга на —юзан  олинс, ко€то постави начало на нова мани€ към подобни фантастични истории. ≈то че авторката об€ви, че подготв€ предистори€та, чието действие ще се развива в ѕанем, 64 години преди събити€та в първата книга.

 акто всички добре зна€т, главна героин€ в поредицата „»грите на глада“ е смелата  атнис ≈върдийн, ко€то се бори за оцел€ването си в излъчваните по цели€ св€т игри, в които победетел€т може да бъде само един. “€ ще се превърне в лидер на всички онеправдани, повеждайки сво€ собствена битка с едно фашизоидно правителство.

ѕредистори€ на »грите на глада

Ќовата книга на  олинс тр€бва да излезе на 19 май 2020 г. ƒействието в не€ ще се развива 64 години преди събити€та в „»грите на глада“, т.е. ще станем свидетели на юбилейните 10-ти »гри. ¬ тази връзка шефът на Lionsgate ƒжо ƒрейк об€ви, че студиото се подготв€ за адаптаци€ на бъдещи€ бестселър, в сътрудничество с авторката.

ќт сво€ страна продуцентката Ќина якобсън об€ви в “уитър, че ще се завърне на борда на нови€ филм, както и на предишните общо четири филма дотук. ѕърви€т филм „»грите на глада“ счупи всички рекорди през 2012 г. и приходите му за първи€ уикенд б€ха най-големи от всички филми, които не са продължение на известно заглавие. “ой спечели общо 694,4 милиона долара само от киноразпространението си при бюджет едва 78 милиона.

¬тори€т филм „»грите на глада: ¬ъзпламен€ване“ се оказа още по-успешен и спечели 865 милиона долара. “ова накара много други студиа да опитат да повтор€т успеха на Lionsgate и така се по€виха поредиците „Ћабиринтът“ и „ƒивергенти“. Ќо нико€ от т€х не усп€ да се доближи до феномена „»грите на глада“ с участието на ƒженифър Ћорънс.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg