Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

јртисти »тали€ търси близначка на —офи€ Ћорен

»тали€ търси близначка на —офи€ Ћорен
Ѕиографичната лента за —офи€ Ћорен ще се снима в –им и в ѕоцуоли, като самата Ћорен вече била огледала снимачните площадки.
Cinefish.bg

јртисти
»тали€ търси близначка на —офи€ Ћорен

17.06.2009, 12:01  |   ¬ид€на: 6499  |   actualno.com  |   ј–“»—“

“ърси се нова „очарка - под това име в римското филмово студио "„инечита" започна кастинг за момичета, които да приличат на —офи€ Ћорен, съобщава в. " ориере дела сера".

÷елта е не да бъде намерена нова звезда на италианското кино, а най-подход€щата италианка, ко€то да изпълни рол€та на —офи€ Ћорен в автобиографичен сериал за не€.

–аботното заглавие на филма е " ъщата ми е пълна с огледала". Ћентата ще бъде заснета по едноименната автобиографична книга на по-малката сестра на Ћорен - ћари€ Ўиколоне.

¬ъв филма самата Ћорен ще изиграе рол€та на майка си –омилда ¬илани, пианистка и неусп€ла актриса. ћалко известен е фактът, че –омилда е била наета от американското студио ћетро √олдуин ћайер да дублира √рета √арбо, но нейните родители не са й позволили да замине за —јў.

√ледната точна в лентата ще бъде тази на ћари€ Ўиколоне, но светлината на прожекторите ще бъде насочена едновременно върху не€, —офи€ и –омилда. ќт тези три жени най-тежка съдба е имала ћари€. ƒо последно нейни€т баща отказвал да € припознае за законна дъщер€ и дори се твърди, че му било платено, за да стори това.

ћари€, ко€то е съпруга на покойни€ пианист –омано ћусолини и майка на депутатката јлесандра ћусолини, пишела спомените си на хвърчащи листа, които после събирала в кути€ за обувки.

Ѕиографичната лента за —офи€ Ћорен ще се снима в –им и в ѕоцуоли, като самата Ћорен вече била огледала снимачните площадки. —офи€ Ћорен и в миналото е играла рол€та на майка си. “ова беше през 1980 г. в документалната лента на ≈н Ѕи —и "»стинската истори€ на —офи€ Ћорен". ¬ него Ћорен разказваше за тежките години след ¬тората световна война, когато майка й се грижела сама за двете си дъщери.

¬ нови€ телевизионен сериал ще се прослед€ва животът на Ћорен именно от тези години на следвоенна мизери€ до успехите й в киното. ўе се акцентира върху спечелването на наградата "ќскар" от Ћорен през 1962 г.  за рол€та й в лентата "„очарка". Ѕ“ј
ќще новини:
√игантски роботи насред Ћондон за премиерата на "“рансформърс 2"
ѕърви български щанд на най-големи€ пазар за документално кино в ≈вропа
—ъд€т ƒжоан –оулинг за плагиатство
„“ерминатор: —пасение” – отново на първо м€сто в родни€ бокс офис
јктрисата ƒреа де ћатео се сгоди
Ќатали ѕортман полуд€ в нови€ трилър на ƒарън јронофски

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

3  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Ќеутрално
1 25.11.2010, 05:15
ќценка: 0
0 гласа

н€ма втора като —офи€

 
 
 
lus Ќеутрално
2 15.11.2010, 02:44
ќценка: 0
0 гласа

»нтересно ми е какво е станало с този проект.

 
 
 
mobi
3 17.06.2009, 03:09
ќценка: 0
0 гласа

ƒори и да намер€т, дали ще има такова екранно присъствие...

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg