Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини »стори€та на  лауди€  ардинале в 10 епизода по ЅЌ“ —в€т

»стори€та на  лауди€  ардинале в 10 епизода по ЅЌ“ —в€т
»стори€та на  лауди€  ардинале в 10 епизода по ЅЌ“ —в€т
Cinefish.bg

“в новини
»стори€та на  лауди€  ардинале в 10 епизода по ЅЌ“ —в€т

06.11.2013, 16:51  |   ¬ид€на: 2115  |   Press Release  |   “¬
ƒокументална поредица, посветена на легендарната филмова звезда от минали€ век  лауди€  ардинале стартира от 16 ноември по ЅЌ“ —в€т. ¬ десет 30-минутни епизода продукци€та „јз,  лауди€” ще разкаже на зрителите истори€та на световната кино икона. »звън филмовите си роли  лауди€  ардинале се бори активно за правата на жените и през 2000 г. е избрана за ѕосланик на добра вол€ на ёЌ≈— ќ.

ѕоредицата ще се излъчва вс€ка събота с начален час 00:00 ч. и повторение в недел€ от 16:00 ч.

„јз,  лауди€” е само една от общо петте нови документални продукции, които ЅЌ“ —в€т е подготвила за зрителите си. ќт 2 ноември в ефира на националната меди€ се излъчва „«ащо демокраци€?” - световен документален проект, състо€щ се от 10 пълнометражни и 7 късометражни продукции от различни краища на света. ‘илмите изследват концепци€та за демокраци€ с един провокиращ, но и същевременно развлекателен стил. 55 минутните епизоди може да гледате всеки петък от 20:00ч. с повторение в събота от 15:00 ч.

„“ри алюра” е португалска документална поредица за коне, чието излъчване ще стартира на 13 ноември от 22:00 ч., с повторени€ в събота от 13:30ч. и недел€ от 8:00 ч.

ѕрочутата поредица „—пециалитетите на Ѕабет” е предназначена за любителите на кулинари€та и ще разкрие тайни „от кухн€та” в 51 епизода. “е ще се излъчват вс€ка събота от 09:30 ч., с повторение в недел€ от 15:30 ч.

“ази събота от 18:30 ЅЌ“ —в€т ще покаже втори€ епизод на „—ветовно наследство”. ƒокументалната поредица е посветена на материалните паметници на културата на ёЌ≈— ќ в ѕортугали€. ѕовторени€та на поредицата може да гледате вс€ка събота.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg