Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини »стински барети в акци€ в тв сериала Дѕод прикритиеФ

»стински барети в акци€ в тв сериала Дѕод прикритиеФ
¬ следващата сери€ на Дѕод прикритиеФ, на 1-ви май, зрителите ще станат свидетели на напрегнати и заплетени ситуации на живот и смърт.
Cinefish.bg

“в новини
»стински барети в акци€ в тв сериала Дѕод прикритиеФ

28.04.2011, 13:15  |   ¬ид€на: 5271  |   синефиш.бг  |   “¬
—лед показните убийства, кражби на коли, сделки с наркотици, престрелки и внедр€ването на агент под прикритие, екшънът и завръзката в крими сериала по ЅЌ“ тепърва предсто€т.

»стински барети в акци€ в тв сериала Дѕод прикритиеФ

¬ следващата сери€ на „ѕод прикритие”, на 1-ви май, зрителите ще станат свидетели на напрегнати  и заплетени ситуации на живот и смърт.

—лед кражбата на колата от полици€та в ƒрагоман, на ћартин е направен портрет по описание от √ƒЅќѕ. ѕоследстви€та за него ще са фатални, ако издирването му застраши сигурността на ƒжаро.

¬ същото време млади€т агент н€ма време за губене - той спешно тр€бва да се добере до компрометиращи данни за мафиотски€ бос. ћартин ще предаде „флашка” с информаци€ за ƒжаро на ѕопов. —ъдържанието й е толкова горещо, че дори отр€д от истински барети ще се включат в екшъна.

ќтр€дът на баретите се снима в сериала със специалното разрешение на министъра на вътрешните работи. ≈кипът на „ѕод ѕрикритие” благодари на —ќЅ“ и ћинистерство на ¬ътрешните –аботи, за оказаното съдействие.

 акво ще направи ѕопов, за да спаси ћартин?  ак агентът под прикритие се е добрал до компрометиращата информаци€ и каква е т€? ƒжаро ли е най-гол€мата заплаха за ћартин? - ще разберете тази недел€, веднага след централната емиси€ новини по ЅЌ“.

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg