Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми »спански фламенко страсти ще завладе€т кино ДЋюмиерФ

»спански фламенко страсти ще завладе€т кино ДЋюмиерФ
Cinefish.bg

“еми
»спански фламенко страсти ще завладе€т кино ДЋюмиерФ

10.09.2019, 12:40  |   ¬ид€на: 498  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
»спански фламенко страсти ще завладе€т кино ДЋюмиерФ»зобилие от завлад€ващи фламенко танци ще се пренесат на екрана в кино „Ћюмиер Ћидл”, като част от фестивала “анц ‘илм ‘ест. “ази година в навечерието на  иномани€, организаторите от Ќƒ  гарантират на сво€та публика наполовина повече емоции със специалното издание 33 ½ , като половинката са 12-те филма, които зрителите ще могат да гледат в кино „Ћюмиер Ћидл” от 24 до 30 септември.

ѕодарете си едно незабравимо пътуване в слънчевата родина на фламенкото – »спани€. ‘илмътЋос “арантосот 1963 г. ще ¬и представи секси, сурови€ и каталунски стил на танцуване, който бележи из€вата на легендарната танцьорка  армен јмай€ в рол€та на јнгустиас.

»спански фламенко страсти ще завладе€т кино ДЋюмиерФ


«лочестите любовници във филма се игра€т от —ара Ћесана и хипнотизиращи€ јнтонио √адес, станал световноизвестен 20 години по-късно с фламенко трилоги€та на  арлос —аура. ¬ъпреки че навремето е номинирам за „ќскар” за чуждоезичен филм, филмът „Ћос “арантос” на режисьора ‘рансиско –овира-Ѕелета е същинско скрито съкровище, непоказвано извън »спани€ с десетилети€.

∆изнени€т фламенко танц в „Ћос “арантос” ще ¬и достави истинско удоволствие за сетивата, зареждайки ¬и с пламъка на този стил, който перфектно усп€ва да пресъздаде вс€ка емоци€ – от радост до тъга. ‘илмът, който ще ¬и накара да усетите истински€т испански дух на фламенкото, може да гледате на 26 септември от 20:30 ч.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg