Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми »нтимен координатор Ц нова длъжност в ’оливуд

»нтимен координатор Ц нова длъжност в ’оливуд
»нтимен координатор Ц нова длъжност в ’оливуд
Cinefish.bg

“еми
»нтимен координатор Ц нова длъжност в ’оливуд

09.09.2019, 10:50  |   ¬ид€на: 7379  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
—нимачните екипи в ’оливуд се обогатиха с нова длъжност – интимен координатор. —ред неговите задължени€ е да помага при заснемането на секс сцени и да предразполага актьорите да се „представ€т на ниво“ и да не се чувстват некомфортно в такива моменти.

≈мили ћийди, ко€то изпълн€ва рол€та на изгр€ваща порно звезда в сериала на HBO „Ќюйоркска комбина, моли шефовете на канала на снимките да присъства интимен координатор. „ѕри вс€ка каскада има координатор на каскадите, при снимки с животни винаги има треньор, а при снимки с деца винаги има кой да се грижи за т€х. —ъществуват протекции за вс€ко у€звимо звено по време на снимки, а никой не се грижи за секса по време на снимки, който е сред най-трудните за заснемане“, сподел€ ћийди.

≈ротични сцени с ≈мили ћийд

Ќ€колко дни след срещата ѝ с HBO, на снимачната площадка на сериала се по€в€ва јлиси€ –одис. “€ е назначена да следи за всичко около заснемането на секс сцените в „Ќюйоркска комбина“. ¬последствие HBO наемат интимни координатори за всички свои продукции, включително за отрупани€ със суперлативи, но изпълнен с много секс сцени нов сериал „≈уфор舓.

≈ротични€т филм ≈уфори€ по HBO

ќт програмни€ съвет на канала се похвалиха, че са много доволни от добав€нето на тази длъжност в снимачни€ екип.»нтимни€т координатор е нещо като координатор на каскадите: човек, на когото режисьорът и актьорите могат да разчитат, за да се чувстват комфортно и в безопасност. –адвам се, че това се наложи в ’оливуд“, сподел€ програмни€ президент на HBO  ейси Ѕлойс.

»нтимни€т координатор вече е признат като длъжност от √илди€та на американските актьори. “ова ще са хора, които имат опит като актьори, каскадьори и хореографи, и ще допринесат за реалистичността на секс сцените, без да се налага режисьора и актьорите да се занимават с т€хното изпипване.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg