Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю със създател€ на "Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол" Ѕен Ѕокеле относно нови€ сезон и развитието на героите

»нтервю със създател€ на Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол Ѕен Ѕокеле относно нови€ сезон и развитието на героите
»нтервю със създател€ на "Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол" Ѕен Ѕокеле относно нови€ сезон и развитието на героите
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю със създател€ на "Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол" Ѕен Ѕокеле относно нови€ сезон и развитието на героите

12.09.2014, 14:19  |   ¬ид€на: 3351  |   Press Release  |   »Ќ“≈–¬ё“ј

„Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол”
—езон 3: Ќа въпросите отговар€ Ѕен Ѕокеле – автор на предаването

1. ѕрез този сезон гласовете на √ъмбол и ƒарвин се промен€т и те, изглежда  порастват. ўе ни кажете ли и за други интересни промени у героите на сезон 3?

ѕрез този сезон ще станем свидетели на много интересни промени при нашите герои. ўе видим как ѕени „излиза от черупката си” и как започват да се развиват отношени€та й с √ъмбол. ќчаквайте развитие и в призрачни€ характер на  ери  рюгер – ще научим повече за истори€та на живота ú до тук и какво ú се е случило в действителност.

ўе има и нещо много вълнуващо през този сезон – семейство ”отерсън отиват на почивка и зрителите за първи път ще вид€т как изглежда светът извън ≈лмор.

2. ƒа очакваме ли нови герои през този сезон?

¬ епизода, наречен „“реньорът” ще ви срещнем за първи път с треньора на училище „≈лмор”. ќсвен това, докато приключенстват, √ъмбол и ƒарвин ще се запозна€т с група фермери.

3. »стина ли е, че предаването отчасти е вдъхновено от вашето собствено детство? јко е така, до каква степен намирате себе си в образа на √ъмбол?

¬ н€кои отношени€ това е в€рно – всички главни герои в предаването са вдъхновени от моето семейство и при€телите ми. ќбразът на ƒарвин е взаимстван от един мой много близък при€тел, който посто€нно идваше в къщи, сестра ми се казва јнаис и е изключително интелигентна, майка ми – Ќикол е силна жена и обединител на семейството, а баща ми – –ичард е гол€м чешит. ¬ началото, той не одобри начина, по който бе представен образа му в предаването – считаше го за грубо отношение спр€мо себе си, но вече не мисли така.

ѕри€телката ми често казва, че съм като √ъмбол, но аз не мисл€, че си приличаме толкова много. “ой е измислен персонаж и проводник на хумора в предаването.

4. ¬ сезон 3 имате ли си свой любим епизод?

≈пизодът, в който ѕени „излиза от черупката си”, е един от любимите ми, защото случващото се в него е наистина трогателно – след като т€ показва сво€та същност, взаимоотношени€та й с √ъмбол започват красивото си начало. „ѕарите”* е друг от любимите ми епизоди. “ова е финалът на сезон 3 и н€мам търпение зрителите да го вид€т.

5.  акви анимационни филмчета гледахте вие, когато б€хте дете?

»зраснал съм във ‘ранци€ през 80-те. Ќие гледахме много аниме. ќбичах и „—емейство —импсън” – сценари€т е прекрасен и предаването е забавление както за деца, така и за възрастни – точно това беше причината да ми въздейства в такава степен, докато подраствах.

6. ¬ „√ъмбол” се забел€зват много препратки към 80-те и 90-те години – от „«авръщане в бъдещето” до „ƒжурасик парк”. «ащо се обръщате предимно към тези две десетилети€?

ќтдавам почит на 80-те и 90-те, защото това бе времето на моите детство и юношество. ≈моционално съм свързан с филмите, които гледахме тогава. — годините осъзнавам, че те си остават все така забавни, при€тни за гледани и интелигентни, и се харесват и от днешните малчугани.

7. ¬секи епизод е много смешен и забавен.  ак усп€вате неуморно да вливате хумор в предаването?

ћного са хората, които имат принос за това. Ќаши€т екип работи винаги заедно – от сценаристите до сториборд-художниците. ¬зимаме една иде€ и € доразвиваме до момента, в който всички избухнем в см€х.

8. ѕредаването се прави във ¬еликобритани€. „ести ли са случаите, когато Ѕританската култура повли€ва колективно зараждащите се идеи за епизодите?

ƒа – със сигурност! „удатото социално поведение на англичанина не спира да ме удивл€ва. ¬инаги можем да измислим н€ко€ шега в тази връзка.

9. –азкажете ми как протича един обичаен ден в студиото, докато създавате н€кой епизод?

Ќито един ден не е обичаен!  огато работ€ над нов епизод, аз посвещавам ц€лото си време на сценари€, за да не губ€ концентраци€. —лед това ми тр€бва един ден за редакци€, един – за сториборд и т.н. ѕо този начин се фокусирам само върху дадени€ елемент, за да мога да го изработ€ по най-добри€ начин.

10. Ќеотдавна Cartoon Network об€ви, че „дава зелена светлина” на производството на сезони 4 и 5. Ѕихте ли „повдигнали малко завесата”, за да ни кажете какво ни очаква в близкото бъдеще на „Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол”?

Ќе мога да развал€ бъдещата ви изненада!

¬ече започнахме работа над сезон 4. «рителите лека-полека ще разбират защо ≈лмор е това, което е. Ќапример, какво на този св€т е накарало Ќикол да се омъжи за –ичард, или основни въпроси като „ акво прави –ичард по ц€л ден, докато е сам в къщи?”, „«ащо в училище „≈лмор” има само една паралелка?” и т.н. ўе навлизаме все по-дълбоко в мистери€та наречена „≈лмор”.

Ќовите епизоди на „Ќеверо€тни€т св€т на √ъмбол” заблест€ват в ефира на Cartoon Network от 8 септември – всеки делничен ден от 16.25 ч.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg