Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю с ћишел –одригес и ƒжесика јлба за филма "ћачете"

»нтервю с ћишел –одригес и ƒжесика јлба за филма ћачете
»нтервю с ћишел –одригес и ƒжесика јлба за филма "ћачете"
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю с ћишел –одригес и ƒжесика јлба за филма "ћачете"

31.08.2010, 10:39  |   ¬ид€на: 5282  |   синефиш.бг  |   »Ќ“≈–¬ё“ј

¬ предсто€щи€ криминален екшън “ћачете", ћишел –одригес и ƒжесика јлба се съюз€ват с главни€ герой изигран от ƒани “рейо, и целта им е да се справ€т с нарастващата корупци€ и нестихващи убийства и измами в щата “ексас.

≈то какво споделиха двете актриси по време на кратка пресконференци€ свързана с предсто€щата премиера на филма:

ћишел, Bие сте изиграла много корави героини които не прощават на никого, и рол€та в “ћачете” не е изключение.  акво е чувството да изиграете подобна рол€, и то във филм на –обърт –одригес?

ћишел –одригес:  огато той ми се обади аз си казах, “ райно време беше! ¬инаги съм искала да работ€ с –обърт, той е страхотен. »ма много малко режисьори които наистина зна€т как да представ€т един силен и независим женски образ. ѕо принцип трудно може да се балансира красотата на една жена с възможността й да сритва лошите и то по начин който ще направи впечатление и на най-твърди€ мъж екшън-герой. Ќо –обърт е напълно на€сно с тези неща, и това е причината заради ко€то исках да работ€ с него. Ќе го и оставих да се доизкаже по телефона - веднага казах, “ƒа, ще участвам”.ƒжесика, какво беше чувството да носите толкова високи токчета, и едновременно с това да участвате в множество динамични екшън сцени?

ƒжесика јлба:  раката ми б€ха на пихти€ от тези обувки. »нтересното е, че ми беше по-лесно да удр€м противниците си с т€х, отколкото да ход€. Ќо истината е, че във филма токчетата изглеждат по-дълги отколкото са в действителност. –обърт знае как да постав€ камерата, и така се получават кадри в които всичко изглежда по-високо, включително и хората. “окчетата не б€ха толкова високи, но за сметка на това ми б€ха крайно неудобни. ј когато към всичко това се добави и неописуемата жега в “ексас, то тогава наистина тр€бва да стискаш зъби и да се молиш в най-скоро време да дойде почивката, и по най-бързи€ начин де се добереш до вентилатора или климатика.ћишел, как беше работата с –обърт де Ќиро?

ћишел –одригес: “ўе ми се да можех да отговор€. ≈дновременно с “ћачете снимах и друг филм наречен “—ветовна инвази€: Ѕитка Ћос јнджелис. Ѕ€х в друг щат и н€мах възможността да се срещна с де Ќиро. “ова наистина ме €доса.  азах, “ўе ме държите заради тази малка сцена тук в Ћуизиана, когато мога да бъда в “ексас и да се снимам с –обърт де Ќиро? «а съжаление Ќийл ћориц (продуцента на “—ветовна инвази€: Ѕитка Ћос јнджелис ) не усп€ да промени графика ми. Ќо както и да е.  јз все още си обичам де Ќиро.«наете ли дали ще има отпаднали сцени, и какво ще бъде включено в DVD-то?

ƒжесика јлба: “» аз се питам какво точно ще приготви –обърт. Ќо каквото и да е, със сигурност ще бъде интересно. ј за отпаднали сцени – не знам.  ато всички останали и аз чакам да излезе готови€ филм. ќт нас като актьори се изисква да се доверим напълно на режисьора, и да се над€ваме че той ще даде всичко от себе си за да може крайни€т продукт да е възможно най-добър.

—поред вас, кое е това нещо което прави ƒани “рейо толкова интересен главен герой?

ћишел –одригес: “ƒани е страшно добродушен. ƒушата и сърцето на този човек могат да привлекат стотици жени. ¬ъпреки че на вид не изглежда толкова мил и добър, характерът му компенсира всичко това.  ато погледнеш лицето му виждаш един твърд мъж, който очевидно е преминал през много преп€тстви€, и това може да изплаши н€кои хора. Ќо като погледнеш очите му и видиш тази невинност, и доброта веднага си казваш: "≈то, значи мога да се сближа с този човек, и мога да бъда около него. “ой н€ма да ме нарани".»маше ли разлика между сценари€ който прочетохте, и готовите сцени които по-късно вид€хте? Ќещо изненада ли ¬и?

ћишел –одригес: “ќпределено има, макар и малка, разлика между сценарий и готов филм. Ќо това се случва с почти вс€ка продукци€. ј началото на “ћачете наистина ме изненада. ќпределено не очаквах момента с клетъчни€ телефон. »ма н€кои страхотни момента, които не съществуваха в оригинални€ сценарий, и хората ще ги оцен€т по достойнство.ƒжесика јлба: “≈дно е да четеш, друго е да го видиш. “ова е истината.

ƒжесика, участвали сте и в комедийни филми и екшън филми.  ой от двата жанра повече ¬и допада?

ƒжесика јлба: ¬инаги съм имала по-гол€м интерес към екшъна. ”частвах в екшън-сериала “Dark Angel, който на практика даде началото на по-зр€лата ми филмова кариера. ќттогава предпочитам и екшън жанра. Ќо по никакъв начин не подцен€вам комеди€та, защото първите ми из€ви като по-малка б€ха в комедийни и семейни филми.

ўе участвате ли в евентуални бъдещи продължени€ на “ћачете”?

ћишел –одригес: –азбира се, без дори да се замисл€м. ќбожавам работата с –обърт –одригес. Ќеверо€тен е.

ƒжесика јлба: —ъщото важи и за мен. — удоволствие ще участвам.

Ѕългарската премиера на “ћачете” ще се състои на 3 септември 2010 година.

ќще новини:
Ќова информаци€ за трети€ филм от поредицата “‘антастичната четворка”
ћесец „∆ивот на ръба” стартира по Discovery Channel, Ѕеър се завръща с „ќцел€ване на предела”
«адава се 29-и кино фестивал “«латна роза”
ƒжон  юсак ще се превъплъти в рол€та на писател€ ≈дгар јлън ѕо
ѕодготв€ се филмова адаптаци€ на комикса “The Untamed” (“Ќеукротими€”)

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

3  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
Stifos Ќеутрално
1 15.12.2010, 08:23
ќценка: -1
1 гласа

Ѕраво,браво,само така..

 
 
 
behwolf Ќеутрално
2 14.11.2010, 08:01
ќценка: 0
0 гласа

ћетето е добър филм.

 
 
 
lus ѕоложително
3 13.11.2010, 01:17
ќценка: 0
0 гласа

Ѕраво,супер, благодар€!

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg