Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю с ћила …овович за филма У«аразно зло: ∆ивот след смърттаФ

»нтервю с ћила …овович за филма У«аразно зло: ∆ивот след смърттаФ
ћила …овович се завръща отново като екшън-героин€та јлис в четвърти€ филм от успешната поредица У«аразно злоФ.
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю с ћила …овович за филма У«аразно зло: ∆ивот след смърттаФ

10.09.2010, 10:37  |   ¬ид€на: 5409  |   синефиш.бг  |   »Ќ“≈–¬ё“ј

ћила …овович се завръща отново като екшън-героин€та јлис в четвърти€ филм от успешната поредица “«аразно зло”.

≈то какво сподели актрисата в кратко интервю, преди американската премиера на 3D продукци€та “«аразно зло: ∆ивот след смъртта”:

ѕроменена ли е по н€какъв начин ¬ашата героин€ јлис в този филм?

Ѕез да издавам прекалено много, но мисл€ че в тази четвърта част јлис е много по-щастлива. “€ сама контролира живота си и е много по-уверена, особено след като са се случили едни събити€, за които н€ма да говор€ в момента. Ќо т€ е на€сно със себе си и е готова за повече взаимоотношени€ с хората, и евентуално да заживее нормален живот.ѕродуцентът ƒжеръми Ѕолт намекна, че јлис може да се влюби. “ова ли е в основата на пром€ната в живота й?

¬ъзможно е – не, истината е че за момента не искам да разкривам важни части от сюжета. ’ората ще разберат всичко след като изгледат филма.

”частвахте ли в създаването на сценари€, като се има впредвид, че ¬аш съпруг е режисьор/сценариста на филма ѕол јндерсън?

Ќ€ма друг начин. » двамата с ѕол сме част от света на “«аразно зло”, и то в продължение на близо 10 години. “ези филми са нещо нормално в нашето ежедневие. ѕосто€нно си размен€ме най-различни идеи и предложени€, н€кои добри, н€кои не чак толкова добри. ѕон€кога стоим с часове и обмисл€ме какво ново можем да вмъкнем в истори€та. Ќо нека го кажа по-този начин – никога не снимаме тези филми с първоначални€ сценарий, просто защото и двамата посто€нно промен€ме по нещо, и почти вс€ка страница е осе€на с допълнителни мисли и реплики. Ќ€ма да лъжа, от студиото не б€ха особено доволни че жената на сценариста посто€нно се меси. Ќо аз помагам най-вече за формирането на екшън-сцените, защото инстинктивно знам какво би направила героин€та ми в каквато и да е ситуаци€. —лучвало се е дори да сънувам нещо свързано с јлис и на следващи€ ден да го вместим в сценари€. ј когато разбрах, че ще снимаме “«аразно зло: ∆ивот след смъртта” с 3D камери, не спр€х с посто€нните си предложение към ѕол. ¬сичко бе много вълнуващо.ўе видим ли неща в този филм, които не са били показвани в миналите части от поредицата?

ѕо мое лично мнение това е най-неверо€тни€т филм от поредицата. ≈кшън-сцените и каскадите изглеждат феноменално в 3D киносалон, и надминават всичко показано досега. Ќо това не значи че филмът задължително тр€бва да се гледа на 3D. Ќе всеки може да си позволи такъв билет, а н€кои хора н€мат 3D кино в града в който живе€т. ѕол и всички от екипа б€ха напълно на€сно с това. “ака че хората които н€ма да могат да вид€т филма на 3D не тр€бва да се притесн€ват. ѕрежив€ването и в обикновенни€ киносалон е повече от страхотно.

‘илмът изглежда доста по-мащабен от останалите. “ака ли е?

—ъс сигурност. ≈кшънът като ц€ло е много по-ефектен и много по-бърз. ƒекорите са по-мащабни, а визуалните ефекти са страхотни. »ма много сцени които заснехме на зелен екран, и в интерес на истината се получиха много по-добре отколкото очаквах. ћожехме да ги заснемем и извън филмовото студио, но щеше да бъде прекалено скъпо. ¬инаги б€хме на€сно с какви пари разполагаме, и не предприемахме никакви рискове. ѕол знае как да разпредел€ бюджета без да има излишни разходи. ƒругото впечатл€ващо нещо, освен екшъна, са героите.  ато видите филма ще разберете за какво точно говор€.¬ие ли изпълн€вате ролите на клонингите, или постав€т лицето ¬и дигитално върху други актриси?

јз игра€ всички клонинги. Ѕеше доста интересно, но и малко дезориентиращо, защото в определен момент съм в едини€ край на снимачната площадка и прав€ предварително заучени движени€, а 5 минути по-късно тр€бва да съм в други€ край и да върша нещо напълно различно. ѕосле повтар€хме всичко по н€колко пъти. “ова си беше предизвикателство, но може да се каже че съм вече свикнала.

»ма ли пром€на в силите на јлис? ¬ предишни€ филм т€ спаси хората като изгори атакуващите птици. ўе видим ли нещо подобно и в “«аразно зло: ∆ивот след смъртта?

ƒа, ще има по малко от всичко. ¬същност, по този въпрос имах много противоречи€ с ѕол. јз исках да поемем в друга посока, но той не се съгласи. » в крайна сметка той взе финалното решение. ј то е че јлис губи силите си в този филм. ¬ интерес на истината това е добро решение, защото така т€ се превръща в обикновен човек, а това е нещо което винаги е искала.

— ко€ сцена от филма се гордеете най-много?

—цената със скока.  огато подготв€хме сценари€, посто€нно питах ѕол, “ѕол, вписа ли сцената със скока и асансьорната шахта. —игурен ли си, че си € вписал? ќт самото начало очаквах с нетърпение да заснемем тази сцена и въпреки, че самите снимки б€ха доста трудни, най-вече заради работата с 3D камерите, които са изключително тежки, знаех че след обработката и добав€нето на нужните ефекти, всичко ще изглежда страхотно. Ќ€ма да разкривам много, но сцената включва јлис, нейните клонинги и много автоматичен огън.ўе има ли още филми от поредицата?

¬сичко зависи от публиката. јко тези филми продължат да се представ€т добре в бокс офис класациите, то тогава със сигурност и ние ще продължим да ги правим. ѕол е на същото мнение.

¬ “«аразно зло: ∆ивот след смъртта” участват още јли Ћартър (“ѕоследен изход”), ”ентуърт ћилър (“Ѕ€гство от затвора”),  им  оутс (“ѕърл ’арбър”), Ўон –объртс (“ќстрие на мрака”), —пенсър Ћок (“ ъща-чудовище”) и —иена √илори („«аразно зло: јпокалипсис”).

Ѕългарската премиера на 3D продукци€та е на 10 септември 2010 г.

shocktillyoudrop.com

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

2  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Ќеутрално
1 14.11.2010, 06:04
ќценка: 0
0 гласа

cool

 
 
 
lus ѕоложително
2 13.11.2010, 01:20
ќценка: 0
0 гласа

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg
 лючови думи: бавачката макфий  |  стъпки в любовта  |  джери брукхаймър филми  |  тоби магуайър  |  николай урумов снимки  |  непобедими€т железен човек  |  фантастични филми от 2008  |  предградие 13 2  |  европейското жиголо  |  русе кино 3d  |  красавицата и зв€ра  |  екшън трилъри  |  уличен бой филм soundtrack  |  джеймс уолк  |  зелена зона бургас  |  или€н джевелков  |  анаконда филма  |  комедии с мацки  |  пътешестви€та на гъливер  |  мечът в камъка