Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю с ћейвис от "’отел “рансилвани€"

»нтервю с ћейвис от ’отел “рансилвани€
»нтервю с ћейвис от "’отел “рансилвани€"
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю с ћейвис от "’отел “рансилвани€"

28.09.2012, 12:42  |   ¬ид€на: 4563  |   Press Release  |   »Ќ“≈–¬ё“ј

ћейвис, ти си вампир, но. . . не изглеждаш като вампир!
»нтервю с ћейвис от "’отел “рансилвани€"
«нам това. ¬секи си мисли, че вампирите тр€бва да изглеждат като. . . ами, като баща ми. јз харесвам перелините и другите неща, но не е необходимо да си зловеща, за да си готина. ћакар че от друга страна, готино е да си зловеща!

ћного ти е говорено за това, колко са страшни хората.  акво ти е мнението за т€х?

¬сичко, което знам за хората, съм го научила от татко, чичо ‘ранк и останалите наши при€тели. »мам предвид, че те са ми разказвали как човеците са се събирали на тълпи, преследвали са ни с факли в ръце и неща от този сорт. Ќо все пак ми се иска да се убед€ в това с очите си.

ƒа си дъщер€ на ƒракула сигурно е нещо специално.  ак точно се чувстваш?

ќ, татко е най-готини€т баща. » не казвам това, само защото е мо€ баща – той наистина е такъв! Ќаучи ме да лет€, още докато б€х съвсем малка, показа ми как да се взирам с хипнотизиращ поглед - всички онези неща, които едно момиче тр€бва да знае, за да бъде истински вампир. —амо че много ми се иска той да проумее, че имам нужда да бъда с хора на мо€та възраст. Ќе че не обичам него и при€телите ни, напротив. Ќо те са малко... остарели. Ќали разбирате какво имам предвид? Ќе влагам лош смисъл в думата. Ќо т€хната представа за забавление и мо€та са две различни неща. „ат ли сте?

»нтервю с ћейвис от "’отел “рансилвани€"

“ой изглежда малко вманиачен на тема контрол...

(смее се) ќ, дааа. . . това е моето татенце! ѕредполагам, че ако и вие сте живели толкова дълго, колкото него, ще се налага винаги да планирате нещата. ¬еро€тно за себе си той е прав.

 акво е да ставаш на 118 години? “ова е гол€м ден за теб.

ƒа, доста съм развълнувана. —помн€м си, когато б€х едва на 85, не можех да чакам да стана на 118 – изглеждаше ми толкова далеч във времето. Ќо сега с партито и всичко останало, съм доста превъзбудена. ¬сички пристигат – чичо ‘ранк и лел€ ёнис, ”ейн и ”анда с върколачетата, √риф невидими€ и ћъри, който винаги е душата на купона – вече н€мам търпение! ўе танцуваме на порази€!


»маш ли н€какви хобита?

јми, всъщност обичам да лет€ – доста съм добра. Ќо много искам да се науча и на други неща, в които да заби€ зъби. ќ бесове, защо казах това? Ќе мога да пов€рвам, че го казах! (смее се) ѕрозвуча толкова вамп!

ѕрекарала се цели€ си живот в ’отел “рансилвани€ – сигурен съм, че е страхотно. Ќо предполагам, че на тво€та възраст те тегли да излезеш и да опознаеш и останалата част от света.

[нерешително хапе устни] “ака е... “ова е нещо, за което и преди сме говорили с татко. Ќад€вам се сега, като стана на 118, той най-накра€ да разбере, че може да ми има доверие и че мога сама да се грижа да себе си. »ма толкова много места, които искам да вид€: ’аваи – там са се запознали мама и татко, япони€, —јў, јвстрали€. ƒори бих отишла на —еверни€ полюс, но тр€бва да изчакам ѕол€рната нощ, разбира се..

»нтервю с ћейвис от "’отел “рансилвани€"

—ама ли би отишла на всички тези места?

≈стествено, би било хубаво да отида с н€кого. Ќапоследък все по-често си мисл€ по този въпрос. ћоже би, ако имам късмет ще срещна н€кой подход€щ ...

ћейвис е озвучена на български език от ≈лен  олева

«а "’отел “рансилвани€":
√раф ƒракула е управител на единственото специално м€сто за отдих на чудовища, призраци и вс€какви странни създани€ - хотел “рансилвани€. Ќо една нощ спокойствието на гостите и √рафа е нарушено от едно хлапе, но това не е единствени€т проблем на ƒракула - момчето, освен че иска да остане в крепостта на графа, но и решил да открадне неговата дъщер€.

ѕремиера в Ѕългари€: 19.10.2012 г.

 липове и трейлъри от филмчето можете да видите тук

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg