Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю с  атрин ѕаркинсон за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ

»нтервю с  атрин ѕаркинсон за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ
»нтервю с  атрин ѕаркинсон за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю с  атрин ѕаркинсон за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ

06.02.2017, 12:56  |   ¬ид€на: 1070  |   Press Release  |   »Ќ“≈–¬ё“ј
 огато се разделихме с ƒжо и Ћора изглеждаше, че те са в по-добро положение…

ƒа, и мога с удоволствие да ви кажа, че нещата стават по-интересни!  ќсобено по отношение на връзката им – тази година аз съм с ƒжо [“ом √удман-’ил] и семейството, но съм разделена от т€х през гол€мата част от времето. Ћора иска да се бори за синтовете, а ƒжо иска да живее в общество, в което н€ма синтове – сложно е.

ѕродължава ли Ћора да се мъчи да преодолее вината си за смъртта на брат си?

Ѕолката все още не е преодол€на и това об€сн€ва защо Ћора винаги се старае да бъде геро€т, който защитава малките хора, каквито за не€ са синтовете. “€ чувства морален ангажимент – об€снението за това е дълга истори€ от миналото. —тава €сна разликата между Ћора и ƒжо – това е страхът. ƒжо иска да защити семейството си, а Ћора носи вината от миналото си, ко€то се опитва да изкупи.

» тази година т€ прави това с професи€та си…


ƒа. ¬ъпреки че н€ма необходими€ опит и съзнава това, т€ се надига в защита, защото никой друг н€ма да го стори. “€ н€ма да стане адвоката-супергерой… ние виждаме как т€ се изправ€ срещу много по-високопоставени хора – но, т€ има благородна кауза, в ко€то в€рва.

 аква е връзката на Ћора с децата й?

»нтересна. ≈динственото, което Ћора иска, е да бъде добра майка, тъй като се е провалила с брат си, но т€ е толкова погълната от работата, че малко ги изпуска от погледа си. Ќай-малкото й дете —офи [ѕикси ƒейвид] е развило синдрома да см€та себе си за синт и това е много болезнено за Ћора, ко€то съзнава, че го е изпуснала, когато психологът на детето започва да говори за лечение. ƒиагнозата е обсесивно-компулсивно разстройство. “€ се израз€ва в това, че —офи е обсебена от иде€та, че за синтовете всичко е по-просто и че те са по-щастливи, понеже н€мат проблемите на хората. ≈то защо ƒжо има такова силно желание да се премест€т. — други думи, положението не е много добро.

ƒали т€ се тревожи и за ћати и “оби?

Ћора е родила децата си в доста млада възраст – т€ има специална връзка с ћати, но работата й € е погълнала. “ова е криза. —поред не€, ако н€кой не направи нещо, ще настъпи апокалипсис. Ќейната гол€ма кауза ще защити и собствените й деца, но за момента т€ е принудена да игнорира ежедневните им проблеми. «атова изглежда толкова ужасно, когато нещата се влошават – т€ е направила големи жертви.

Ѕеше ли ви при€тно да видите отново сурогатното си семейство?

„естно казано, не бих могла да си представ€ да имам три по-прекрасни деца. ѕо-големите ми дават сигурност за бъдещето. јз съм обезпокоена, че децата ми израстват със социалните медии и как това ще им се отрази, но Ћуси [ арлес, ћати] и “ео [—тивънсън, “оби] намират правилното м€сто за интернет, използвайки го само за добри неща, без да бъдат обсебени от него. “ези двама младежи не биха могли да бъдат по-добре ориентирани.

—викнахте ли вече да си партнирате със синтовете?

ћисл€, че да. “ази година имах по-сериозно участие с ≈мили Ѕерингтън [Ќиска], —он€  асиди [’естър] и ƒжема „ан [ћайа]. Ќаправих хубави неща с ≈мили и с една актриса, ко€то играеше рол€та на много по-важен адвокат от мене, и беше много при€тно да наблюдавам много по-човешките реакции от нейна страна и от страна на ≈мили. “е б€ха много различни, но свързани от битността си на синтове.

√еографски€т обхват на „’ора“ се разшири тази година…

ѕри€тно ми е да вид€ Ќиска в Ѕерлин, а себе си в Ѕоливи€ и Ћос јнжелис с  ари-јн ћос [јтина] и ћаршъл ќлман [ћайло]. ¬€рно е, че географски€т обхват се разшири, като в същото време има възможност да се прослед€т синтовете и в родната им среда, ко€то толкова ги отличава.

ѕосветена ли сте в по-нататъшното развитие на сюжета?

Ќе. ƒругите актьори са разговар€ли повече със сценаристите – знам, че те имат много идеи и имам доверие в т€х, защото са много добри в намирането на изненадващи, но достоверни идеи. «нам какво съм снимала и как завършва то и знам, че в началото на сериала то е наистина смело. »зхождайки от начина, по който завършва сериала, трети€т сериал накра€ би могъл да се превърне в съвсем друг жанр. “ова е много вълнуващо.

¬ие сте в разгара на репетициите за „Dead Funny“ в театър West End, нали?

ƒа, ние напредваме доста бързо, но това е при€тно. Ѕлизо сме към кра€, така че не се чувстваме изморени. » тъй като режисьорът и сценаристът са едно и също лице, н€ма м€сто за недоразумени€.

 ога разбрахте, че ≈мили също ще участва?

«наех за пиесата от доста време и когато научих, че продуцентите мисл€т да € включат в състава, ми стана при€тно. “€ наистина ги впечатли по време на срещата – това н€маше нищо общо с мене, но аз го подкрепих. Ќие се разбираме много добре, т€ е съвсем друга в тази рол€. –аботила съм с всички от състава, което ми се случва за първи път. —поделих със съпруга си и той ми каза, че започвам да се разбирам, което е прекрасно!

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg
 лючови думи: малката русалка филм  |  сафрън бъроуз  |  рецензи€ миси€ лондон  |  брукнер  |  филм 2011 от отвъдното  |  транспортер 3  |  филм с трите х 2011  |  рецензи€ за филма хил€ди пъти любов  |  рецензи€  |  тилт актьори  |  капан за родители актьори  |  как да разбера с рийз уидърспуун  |  ћари€н ¬ълев актьор  |  синьо филм на режисьора киезловски  |  ромео и жулиета  |  джефри дийн  |  игри за черен спайдърмен  |  филмче на спј…ƒЏ–ћ≈Ќ  |  джуди гриър  |  тери крюз