Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“еми »нтересните филми, които ще завладе€т кината този месец

»нтересните филми, които ще завладе€т кината този месец
Cinefish.bg

“еми
»нтересните филми, които ще завладе€т кината този месец

03.05.2019, 11:40  |   ¬ид€на: 1112  |   синефиш.бг  |   √ќ–≈ўј “≈ћј
Ћ€тото е на хоризонта - температурата се затопл€ и листата по дърветата стават все по-зелени. ћесец май с€каш ще ни предостави добра реколта от предсто€щи филми, каквато не сме виждали от известно време през този сезон. ¬същност н€ма да има големи филми за супергерои (освен ако не броите детектива ѕикачу, който всъщност ще придобие такъв ранг), но това не е нещо, за което да се тревожите. Ќа т€хно м€сто ще видите колоритен микс от комедии, забавни ужаси, чудовища и биографи€ за един малък певец и композитор на име ≈лтън ƒжон.

ј дано, ама надали
(3-ти май)
ѕремиера в Ѕългари€: 14.06.2019
 огато държавни€т секретар (Ўарлиз “ерон) решава да се кандидатира за президент, т€ наема необвързани€ духовит и забавен журналист (—ет –оугън), за да бъде неин специален сътрудник в писането на политическите речи за нейната предизборна кампани€. Ќо нещата са толкова прости само на пръв поглед. ќказва се, че т€ е била негова детегледачка и ако писането на партийни послани€ не върви добре, то поне между т€х възниква романтична хими€.

Pokemon: ƒетектив ѕикачу (10-ти май)ѕремиера в Ѕългари€: 10.05.2019
»де€та за създаването на този филм е доста проста. Ќ€кой е тр€бвало да каже достатъчно високо "нов покемон филм през 2019 г.", и всички са си дали сметка, че такова кино начинание н€ма как да не бъде успешно. ј и този нов пълнометражен филм включва гласа на –айън –ейнолдс като ѕикачу, докато той и нови€т му партньор се опитват да разберат какво се е случило с един изчезнал детектив.

∆ив огън (10-ти май)ѕремиера в Ѕългари€: 10.05.2019

ѕродуцент на лентата е ƒжеймс √ън, създател на двете части „ѕазители на √алактиката“. ¬ центъра на сюжета се намира една различна истори€ за произхода на —упермен – сега малкото дете, което е претърп€ло инцидент с космически кораб, разбил се на зем€та не е обичайни€ герой, личността предопределена да спаси планетата, човечеството и да пази доброто. —ега свръхестествените способности на това дете ще се разви€т по възможно най-зловещи€ начин.

ћошенички от класа (10-ти май)
ѕремиера в Ѕългари€: 10.05.2019
јктьорското присъствие на –ебъл ”илсън отдавна се е утвърдило като комедийно злато, но когато € присламчите в един филм за еднакво смешната, но недооценената като комедиант јн ’атауей, и той е шпионска комеди€, тогава със сигурност се подгответе да насладите наистина солидни н€колко часа см€х.

ƒжон ”ик 3 (17-ти май)ѕремиера в Ѕългари€: 17.05.2019
ƒжон ”ик тр€бва да е вече толкова уморен след многото битки и бойни сцени. Ќо там, където има  иану, има начин екшънът да продължи безкрайно. јктьорът се завръща безкомпромисно в третата част на този превърнал се в култ франчайз. ¬ третата част той е гонен и отритнат от толкова много хора, че едва ли може да направи крачка без да бъде забел€зан. Ќо в този филм той има ’али Ѕери на сво€ страна, така че това винаги е плюс.

јладин (24-ти май)ѕремиера в Ѕългари€: 24.05.2019
јладин ще бъде лудо и неуморно киноприключение. ƒа, има известни съмнени€ относно това как ƒжина ще бъде визуално и артистично изобразен - в трейлъра се по€в€ва като много син ”ил —мит. “ази нова верси€ на попул€рната истори€ изглежда като едно от най-сложните технически начинани€ на ƒисни досега.

«убрачките (24-ти май)ѕремиера в Ѕългари€: 07.06.2019
ќливи€ ”айлд прави режисьорски€ си дебют с тази необуздана комеди€. ‘илмът е за две старателни ученички, праволинейни момичета, които решават, че искат да се възползват максимално от последните си дни в гимнази€та, преди всичко да свърши с дългоочакваното им дипломиране.

√одзила II:  рал€т на чудовищата (31 май)ѕремиера в Ѕългари€: 31.05.2019

ќрганизаци€та „ћонарх“, за ко€то работи героин€та на ‘армига, д-р ≈ма –ъсел, се опитва да се справи с ужас€ващата нова заплаха за човечеството, на фона на развихрилите се √одзила, отличаващи€ се с размерите на огромен самолет ћонтра, страховити€ птеродактил –онад и триглави€  инг ƒжидора.
—ред впечатл€ващите кадри в трейлъра са този с √одзила, ко€то изплува от океана и бълва огън в небето. Ќейните противници изглеждат не по-малко страховито и като че ли на фона на т€хната битка хората наистина н€мат никакъв шанс. ќсвен двете актриси в продължението на „√одзила“ ще видим още  айл „андлър, Ѕрадли ”итфорд, „арлс ƒанс, както и номинираните за „ќскар“ —али ’оукинс и  ен ”атанабе, които са единствените имена от оригинални€ филм от 2014 г.

ћамчето (31-ви май)ѕремиера в Ѕългари€: 31.05.2019
Ќека бъдем честни за секунда. “ози нов филм изглежда наистина ужасно. Ќа никого не е €сно как тези филми продължават да се прав€т и то винаги в т€х да участва иначе безмерно талантливата ќктави€ —пенсър. » може би именно затова, публиката тр€бва да гледа всеки филм, в който участва носителката на ќскар и в който т€ кр€ска безцеремонно и заплашително: "Ќе ме карай да пи€ сама!"

–окетмен (31-ви май)ѕремиера в Ѕългари€: 31.05.2019
–окетмен е дългоочакваната биографи€ за музикалната легенда ≈лтън ƒжон, за ко€то не сте предполагали, че се нуждаете да гледате толкова много. Ќе се над€вайте да видите филм само от факти, освен ако не е имало период от време, когато ≈лтън буквално е лет€л в безтегловност. Ќо какво от това, не мислете за реалността, ако всичко това ще бъде едно незабравимо музикално забавление.

ƒј——поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg