Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини Д»мението с лозитеФ е нови€ премиерен сериал по ƒиема ‘емили

Д»мението с лозитеФ е нови€ премиерен сериал по ƒиема ‘емили
Д»мението с лозитеФ Ц от 18 май, събота и недел€, 18.00 часа по ƒиема ‘емили
Cinefish.bg

“в новини
Д»мението с лозитеФ е нови€ премиерен сериал по ƒиема ‘емили

13.05.2013, 14:38  |   ¬ид€на: 6835  |   Press Release  |   “¬

—ериалът, направил турските саги попул€рни в родината си и по цели€ св€т, ще дебютира в ефира на ƒиема ‘емили тази събота, 18 май. "»мението с лозите" с основание може да бъде наречен основоположник на мани€та по турските сериали – той е първи€т, който приковава пред телевизионните екрани зрителите в “урци€ и постав€ началото на светкавични€ възход на турските поредици.

Д»мението с лозитеФ е нови€ премиерен сериал по ƒиема ‘емили»нтересът към него е толкова гол€м, че в ёргюп, в историческата област  ападоки€, където е снимана по-гол€ма част от семейната сага, е издигнат паметник в нейна чест.

ќт тази събота зрителите на ƒиема ‘емили могат да след€т по два епизода от „»мението с лозите",  в двата дни от уикенда, от 18 часа.

√лавните актьори на екрана …озджан ƒениз и Ќургюл …ешилчай са познати от други две хитови продукции на Ќова “¬. …озджан изпълн€ва главната рол€ в сериала "ћлечни€т път", а Ќургюл е ясемин, ко€то почитателите на семейните саги познават добре от "Ћюбов и наказание".

ќще докато се излъчва сериалът, местни и чуждестранни туристи атакуват м€стото на снимките на "»мението с лозите" – планинската област в централната част на јнадола, известна със скалните си образувани€ и древните манастири и къщи, изградени в скалите.

Ќа екрана сюжетът прослед€ва съдбите на двама влюбени – млади€т и богат —еймен, чи€то съдба отвежда в Ќю …орк, където по-късно той среща Ѕахар – красива, но много различна от него жена. Ѕахар е талантлива, свободолюбива и много артистична. ƒвамата решават да се ожен€т и се връщат в родното м€сто на —еймен – имението с лозите. ƒали обаче младите ще намер€т собственото си щастие на м€стото, където традициите винаги наддел€ват над промените, зрителите на ƒиема ‘емили ще разберат в епизодите вс€ка събота и недел€, в 18.00 часа.

„Ћегендарен” и „феноменален” са само част от суперлативите от страна на турските медии за сериала, а освен всичко това, "»мението с лозите" е основни€т виновник и за изключително успешните кариери на известни€ дотогава певец и композитор …озджан ƒениз и съвсем младата Ќургюл »ешилчай. —ценарист на "»мението с лозите" е ћерал ќкай – актриса, сценарист и продуцент на много успешни телевизионни проекти.

„»мението с  лозите” – от 18 май, събота и недел€, 18.00 часа по ƒиема ‘емили


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg