Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

Ѕокс офис Д»мението ƒаунтънУ е изненадващи€т лидер в боксофиса

Д»мението ƒаунтънУ е изненадващи€т лидер в боксофиса
Cinefish.bg

Ѕокс офис
Д»мението ƒаунтънУ е изненадващи€т лидер в боксофиса

23.09.2019, 12:47  |   ¬ид€на: 458  |   синефиш.бг  |   Ѕќ — ќ‘»—
»мението ƒаунтън“ри премиери имаше през изминали€ уикенд в —јў. ќказа се, че тази, на ко€то никой не залагаше, усп€ да надделее над хитове с Ѕрад ѕит и —илвестър —талоун. »мението ƒаунтън“ поднесе една от най-големите изненади за последните н€колко години.

‘илмът по попул€рни€ сериал стартира с 31 милиона долара и то при положение, че беше разпростран€ван на най-малко екрани от трите премиери. –езултатът е рекорден за разпространителите Focus Features.

 ъм звездите¬тори се нареди фантастични€т епос с Ѕрад ѕит „ ъм звездите“. ‘илмът на ƒжеймс √рей стартира с 19,2 милиона долара в —јў и с 26 милиона в останали€ св€т.

Ќа трето м€сто е гол€мото завръщане на —илвестър —талон в „–амбо: ѕоследна кръв“. ќчаквани€та б€ха това да бъде лидерът за уикенда, но нови€т филм спечели едва 19 милиона долара. ¬се пак резултатът му е по-добър от този на „–амбо“, стартирал с 18,2 милиона през 2008 г.

Ўампионът за по
–амбо: ѕоследна кръвследните две седмици“о: „аст втора“ е вече четвърти с приходи от 17,2 милиона долара. “ака до момента филмът на јнди ћускети е спечелил 179,1 милиона в —јў и общо 385 милиона по цели€ св€т.

Ќа пето м€сто е „ƒа свалиш ”олстрийтс нови 17 милиона долара. ‘илмът с ƒженифър Ћопес, който може да й донесе първа номинаци€ за „ќскар“, се очертава като един от най-големите й успехи и за момента е спечелил 62 милиона само в —јў.
—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg