Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итай

Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итай
Cinefish.bg

‘илми
Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итай

24.09.2019, 13:13  |   ¬ид€на: 1013  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итай«наем, че цензурата в  итай не долюбва филмите на  уентин “арантино, които са изпълнени с прекалено много насилие и нецензурен език. Ќо нови€т му филм „»мало едно време в... ’оливуд“ все пак ще бъде разпростран€ван в страната. “ой ще излезе по кината на 25 октомври.

ѕремиерата ще е скоро след национални€ празник на  итай, който е в първата седмица на октомври. “огава по кината традиционно излизат местни филми, в които водещ
е патриотични€ мотив. ј Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итайфилмът на “арантино е на светлинни години от подобни патетични заглави€. —ред продуцентите му обаче е китайската компани€ Bona Film Group и €вно т€ е усп€ла да договори разпространението му.

„»мало едно време в... ’оливуд“ припомн€ трагичните събити€ от преди половин век, свързани с убийствата на „арлс ћенсън и неговата секта. ‘иналните сцени са прекалено кървави и предизвикаха известна негативна реакци€ от страна на критиците при премиерата на филма на фестивала в  ан. Ќо пък филмът се превърна в
Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итайедин от най-успешните в кариерата на култови€ режисьор с приходи до момента от над 344 милиона долара.

‘илмът на “арантиноƒжанго без окови“ бе об€вен за разпространение в  итай през 2013 г., но впоследствие бе свален от екран поради „технически причини“. ¬същност местните цензури се б€ха уплашили от филма с ƒжейми ‘окс, в който имаше насилие и голи тела. ¬последствие всички фрапиращи моменти б€ха изр€зани и „ƒжанго без окови“ бе разпространен, но без никакъв интерес.
Д»мало едно време... в ’оливудУ излиза в  итай

¬се още не знаем дали и каква част от „»мало едно време“ ще бъде съкратена в  итай. ј ако “арантино бъде подразнен от подобно посегателство, нищо чудно да забрани излъчването му. —поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg