Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми У»грата на играчките 4Ф тръгва по кината през л€тото на 2017-та година

У»грата на играчките 4Ф тръгва по кината през л€тото на 2017-та година
У»грата на играчките 4Ф тръгва по кината през л€тото на 2017-та година
Cinefish.bg

‘илми
У»грата на играчките 4Ф тръгва по кината през л€тото на 2017-та година

07.11.2014, 11:49  |   ¬ид€на: 3232  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ

»грата на играчките” е без съмнение една от най-попул€рните и гледани холивудски поредици на всички времена. ќригинални€т филм от 1995-та година натрупа приходи в световен мащаб от над 360 милиона долара и сложи началото на изключително успешен франчайз, състо€щ се от две хитови продължени€, видеоигри, детски книги, късометражни ленти и играчки.

“ретата част на “»грата на играчките” се завърт€ по кината през л€тото на 2010-та година и с приходите си от над един милиард долара се превърна в една от най-печелившите анимационни продукции в истори€та на киното.

У»грата на играчките 4Ф тръгва по кината през л€тото на 2017-та година—лед успешни€ кинопоход на третата част се по€виха множество слухове за евентуален четвърти филм от поредицата, но от студи€та ”олт ƒисни и ѕиксар твърд€ха, че “н€ма планове” за направата на “»грата на играчките 4”.

Ќо сега, четири години след премиерата на третата част, ситуаци€та изглежда се е променила. ћалко по-рано днес президента на ”олт ƒисни Ѕоб јйгър зарадва феновете на “»грата на играчките” като оповести, че четвъртата част от поредицата със сигурност ще бъде направена. ѕо време на разговор с анализатори от ”олстрийт јйгър разкри, че подготвителната работа по “»грата на играчките 4” вече е започнала, а самата лента ще се завърти по кината от 16-ти юни, 2017-та година.

¬се още не се разкриват подробни детайли за сюжета и единственото, което се знае за момента е, че филма “ще отвори нова глава” и ще разшири вселената на главните герои ”ди и Ѕъз.

—ъздател€т на първите две части от поредицата ƒжон Ћаситър ще поеме режисурата на “»грата на играчките 4”, а “ом ’анкс и “им јлън отново ще дадат гласовете си на двамата главни персонажи.

Ћаситър: “¬сички много обичаме тези герои. “е са като наше семейство. » не искахме да правим неща с т€х, които н€ма да надминат това, което сме правили преди. “»грата на играчките 3” завърши по един страхотен начин и дълго време ние изобщо не говорихме за четвърта част. Ќо когато се по€ви тази нова иде€ аз посто€нно мислех за не€ и в крайна сметка си казах, че наистина тр€бва да направим този филм. » пожелах аз да го режисирам.”

ѕо сценари€ на “»грата на играчките 4” работ€т ”ил ћаккормак (“—елест и ƒжеси завинаги”) и актрисата от сериала “ѕаркове и отдих” –ашида ƒжоунс. ѕодобно на предшественика си анимационната лента ще се прожектира в триизмерен формат.

«а момента от студи€та ”олт ƒисни и ѕиксар не разкриват друга информаци€ за разработваната продукци€.


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg