Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»гри »гра SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“

»гра SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“
ѕо повод премиерата на филма SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“ ви предлагаме възможност да спечелите страхотни шапки от филма.
Cinefish.bg

»гри
»гра SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“

30.03.2011, 13:13  |   ¬ид€на: 4455  |   синефиш.бг  |   »√–»
«дравейте скъпи при€тели,

»гра SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“ѕо повод премиерата на филма SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“ ви предостав€ме възможност да спечелите страхотни шапки от филма.

«а да участвате в играта тр€бва да споделите в н€колко думи или изречени€ защо ви хареса филма SUCKER PUNCH: »«ћ»—Ћ≈Ќ —¬я“. ћнението може да споделите като коментар след новината.

—рока за участие в играта е 6-ти април 2011-та г.

ѕет от вас избрани от дистрибутора в кра€ на играта ще получат за награда тематична шапка филма.

»грата се организира с любезното съдействие на јлександра ‘илмс

≈то и победителите от играта:

• daniel_955
• sunset
• Deetron
• Tsanimir
• speedul
• tomazi
• faust89
• noname
• ANONIMNIQ
• tanyadimitrova


„естито на късметлиите :-)

ќт екипа на —инефиш.бг—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

23  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
daniel_955 ѕоложително
1 05.04.2011, 08:59
ќценка: 2
4 гласа

 огато за първи път вид€х трейлъра просто останах с отворена уста и без думи. — нетърпение очаквах премиерата.  огато 25-ти март дойде вид€х коментарите на критиците и си помислих, че ще е поредни€т слаб филм с хубав трейлър. «а мое щасти€ не се отказах и отидох до киното, за да го гледам.

—лед като изл€зох от киното б€х изумен от това колко хубав филм току-що б€х гледал. ќще самото начало ме грабна със музиката и стилът си. ¬сичките визуални ефекти и актьори ме накараха да остана без дъх до кра€ на филма. ѕоне два дни след като го гледах б€х замислен над всичко което б€х вид€л.

Sucker Punch ще остави дълготраен белег в мен и мога само да кажа че ако четеш това и не си гледал филма грабвай €кето и търси най - близкото кино!

 
 
 
sunset ѕоложително
2 05.04.2011, 05:49
ќценка: 0
4 гласа

¬ъпреки различните мнени€, на мен филмът много ми хареса! јпелирам такъв зрелищен и нестандартен филм да се гледа само на кино! »ма какво да видите. Ќаправо би било подигравка да се гледа в домашни услови€, ефектът н€ма да е същи€!
јз си имам теори€ защо има противоречиви мнени€. ѕовечето подобни филми, се гледат предимно от мъже. ћъжете обичат хубавите жени и зрелищни€ екшън, обаче... не обичат драми! ј тук има драма и то каква! ѕък и повечето от нас се опитват да изб€гат в една друга реалност заради проблеми в лични€т си живот и малко или много се самоидентифицират...
–адвам се, че се интересувате от нашето мнение!

 
 
 
ivelinak ¬есело
3 05.04.2011, 05:14
ќценка: 1
5 гласа

‘илмът много ми хареса, защото е нещо по-различно от нещата, които съм гледала напоследък. ≈жедневието ми е около детето и този филм ми се стори приказен, буквално погледнато. Ѕеше едно б€гство от реалността така, както и героин€та б€га в своите фантазии...

 
 
 
Milla87 Ќеутрално
4 05.04.2011, 07:27
ќценка: 1
3 гласа

‘имла е ”ћЌќѕќћ–ј„»“≈Ћ≈Ќ! Ќачалото е ”Ќ» јЋЌќ! “ози филм не вски може да му разбере иде€та. «а разлика от "300" и "ѕазителите" този филм е наай - доброто попадение. Baby Doll и Sweet Pea

 
 
 
Deetron ѕоложително
5 02.04.2011, 12:13
ќценка: -2
6 гласа

изумителен и плен€ващ филм!!! замисълът е чудесен, развитието драматично и провокиращо, а визуалните и звукови ефекти - неверо€тна наслада за окото и слуха...трудно е да се опише с думи този шедьовър на —найдър. —ъщо така обаче, не в€рвам много хора да го харесат или възприемат добре, защото той е насочен към тези, които могат да отвор€т съзнанието си и призна€т, че са се справ€ли със своите лични "чудовища" и "зомбита", и че често затвар€т очи, и "танцуват" поредни€т танц за да продължат напред....а такива не са болшинството от зрителите...«а мен SUCKER PUNCH е повече от събитие в кино изкуството и се радвам искрено, че най-сетне излезнах от прожекци€ вдъхновен, зама€н, изпъленен с емоци€, с хил€ди въпроси, и размисли...√ол€мо Ѕраво за SUCKER PUNCH и «ак —найдър.

 
 
 
terrah Ќеутрално
6 01.04.2011, 01:29
ќценка: -3
5 гласа

‘илмът започва много силно, а класическите произведени€ засилват тази тенденци€. »зобщо, —найдър не изневер€ва на стила си. ƒруги€т му филм - ДWatchmenФ, обаче, ми допадна повече. ќткъм драматизъм ДWatchmenФ е по-добър, докато в "Sucker Punch" нещата са схематични и покрай ефектите н€как не усп€х да се докосна до персонажите.
¬инаги съм била фен на "различното" с уникалната си маги€, а филмите на —найдър попадат точно в това пон€тие.

 
 
 
alek200 Ќеутрално
7 01.04.2011, 12:45
ќценка: -1
5 гласа

—поред мен филма е уникален и е нещо ново и съвсем различно от досегашните бози ! Ќад€вам се да направ€т и продължени€ !!!
Ѕлагодар€ на създателите.

 
 
 
Tsanimir ѕоложително
8 01.04.2011, 12:14
ќценка: 1
7 гласа

Sucker Punch не е просто хубав филм. “ой е и интересен, уникален, оригинален и визуално зашемет€ващ филм. ‘илмът ни разказва истори€та на Baby Doll ко€то е 20 годишно момиче на което се случват може би най- лошите неща които н€кога могат да се случат на човек. “ой също така показва и как въображението на човека може да ни изведе от вс€ка лоша ситуаци€ както в случа€т на Baby Doll Ц н€колко дневното чакане за собствената й лаботоми€. ѕрез това време в главата й т€ се пренас€ в н€колко измислени и изпълнени с приключени€ светове. ‘илмът задължително тр€бва да се гледа от всеки защото може да се окаже и най-добри€т филм на 2011 година.

 
 
 
juliaz Ќеутрално
9 01.04.2011, 11:12
ќценка: -1
5 гласа

¬ъпреки, че не си падам много по фантастичните филми не мога да не оцен€ поне това което вид€х от трейлъра, че е професионално направен. ѕоказва нови лица, които видно от коментарите показват отлична актьорска игра.

 
 
 
speedul ѕоложително
10 31.03.2011, 09:50
ќценка: 1
7 гласа

”никален филм!
ќтлични ефекти (жалко че не са 3D), страхотна актьорска игра, перфектен замисъл. ‘илмът представ€ на зрител€ едно дълбоко послание. ќще от началото те грабва с мъките и терзани€та на героин€та.  ара те да се оприличиш по н€какъв начин с нейни€ персонаж, да погледнеш надолу и да усетиш, че почвата под краката ти отдавна е заместена от пропастта, ко€то сам си си изкопал. » точно, когато си мислиш, че филма н€ма с какво да те изненада една нова врата се отвар€. –азкрива ти свободата, жаждата, копнежа и надеждата. ѕредстав€ ти нереален св€т в който за да отсто€ваш правото си на живот ти е нужен единствено кураж! “ака се изреждат битка след битка, победа след победа, жертва след жертва. —ъщо като в живота, големите победи са платени с огромни жертви и неистови копнежи.
¬€рвам, че всеки от нас е един "Baby Doll", в сво€та собствена лудница. Ѕори се със сво€ дракон, търси път към щастието си. ќчаква да чуе гласът на сво€ ангел от устата на най-добри€ си при€тел или най-големи€ враг.
ќстава ни само да запомним че в себе си имаме всички нужни оръжи€!
Now fight!

 
 
 
tomazi Ќеутрално
11 31.03.2011, 08:18
ќценка: -1
5 гласа

“оку що се връщам от прожекци€та и все още това, което вид€х, не може да излезе от съзнанието ми.

‘илмът е визуален шедьовър, който се нарежда до "ѕазителите".

”никален филм ќтдавна не б€х гледал нещо, което да ме грабне.≈ това стана с този филм - грабна ме и не ме остави до сами€т край.

—южетът е наистина много интересен, актьорската игра е на високо ниво, а ефектите и саундтрака са просто разбиващи.

ѕросто това за мен беше визуално прежив€ване на най-висока степен.ўе помн€ филма наистина много дълго време.

—пирам, защото каквото и да кажа ще е малко

 
 
 
Meloony Ќеутрално
12 31.03.2011, 06:52
ќценка: -2
6 гласа

Ќ€ма какво да се мазн€ и да пиша омайващ коментар за да всема награда ....
‘илма е голема измишльотина не случайно на Ѕ√ заглавието е "»змислен св€т" иначе в оригинал е съвсем друга песен. ’аресва ми началото и песента "Sweet dreams" (Are made of this) в изпълнение на главната геройн€ ≈мили Ѕраунинг(Baby Doll) пасва идеално на всичко в първите минути на филма. ‘антазийте на Baby Doll не ми харесаха.. финала беше смислен... оставаше т€ да изб€га и скука.

 
 
 
faust89 ѕоложително
13 31.03.2011, 05:43
ќценка: -1
5 гласа

‘илмът ни говори. ќсвен това и ни показва със средствата на модерното кино изкуство кои сме ние и защо живеем, показва ни реалността през очите на нереалното. ’ареса ми страхотното присъствие на ≈мили Ѕраунинг. ‘илмът е разказ за човешкото и красивото, неща които ме карат да се замисл€м. ∆есток филм, препоръчвам във вариант IMAX

 
 
 
simba Ќеутрално
14 31.03.2011, 03:22
ќценка: -1
5 гласа

Filma e nepovtorim trqbva da se gleda zaduljitelno!!!!!!!!!!!
V Sucker Punch se prenasqsh v izmislen svqt kadeto dobroto vinagi pobejda dori i s vsqkakvi pre4ki.A v realniq svqt vsi4ki ni vidqhme kakvo stava izvun izmisleniq svqt.Makar 4e filma ot na4alo beshe mnogo tujen ama e neveroqten film.
Mnogo hubavi efekti ima prosto si zaslujava celq film!!!!!

 
 
 
noname ѕоложително
15 31.03.2011, 12:49
ќценка: -1
5 гласа

«а мен филма беше уникален, дори бих казал "личен", както споменават други "трогателен". √ледах го 2 пъти един след друг защото го планирах още от 8 месеца насам, когато гледах за пръв път трейлъра. Ќайстина те грабва още от самото начало. јтмосферата беше леко депресираща, породена от сивкави€ оттенък. Ќеверо€тен екшън, визуални ефекти. Ќестандартен, приказен. — не чак толкова щатслив край, заради големите жертви, но найстина една перфектна "победа". ≈дно неверо€тно приключение рамкирано и украсено във философски реплики и екзистенциални въпроси. ‘илм който крие в себе си послание за сила и свобода чрез неограничената фантази€. Ќайстина "зашемет€ващ".
Ќ€ма думи, с който може да се опише! —амо с чувства!

 
 
 
preskoo ѕоложително
16 31.03.2011, 12:18
ќценка: -1
5 гласа

ќще със самото си начало филмът претендира за сериозно и т€гостно настроение по дълги€ път до кра€ му, а изписването на заглавието на филма ме впечатли по един уникален начин. «а мен един добър филм се определ€ и по заглавието му Ц да се постараеш, а не просто да го пльоснеш н€къде из екрана, колкото да не е без нищо. ќще един плюс. ƒруго нещо, което мен лично ме впечатл€ва и което ми повл€ва, е кра€т на един филм Ц когато не са сложили банални€ хепи енд ми се струва, че филма е на едно по-високо ниво, да н€ма Ди всички зажив€ли щастливиУ, а да има мъка, т€гост, напрежение и накра€ облекчение, въпреки жертвите по път€. ¬ момента дори си противореча, защото хем го имаше, хем го н€маше, но тези, които са гледали филма, ще разберат за какво става на въпрос.

 
 
 
angel_of_r... Ќеутрално
17 31.03.2011, 11:19
ќценка: -1
5 гласа

SUCKER PUNCH е вълнуващ,труден,противоречив,трогателин, професионално направен , просто уникален

 
 
 
nicegirl ѕоложително
18 30.03.2011, 08:47
ќценка: 1
5 гласа

—трахотен филм, който те грабва още с началните надписи и те държи в напрежение до финалните. ƒействието те отвежда отвъд границите на здрави€ разум, сблъскваш се с друга действителност и зашемет€ващи ефекти. ¬ света на своите фантазии бейби ƒол научава уроци,които ще й помогнат да се справи с жестоката й съдба в реалността. —ами€т «ак Ўнайдер определ€ филма си като "јлиса в страната на чудесата",само че с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове. «аслужава си да се види!

 
 
 
tanyadimit... ѕоложително
19 30.03.2011, 06:42
ќценка: 8
10 гласа

‘илма е наистина страхотен!! √рабва те още в първи€ момент!! “рейлъра на филма ме накара да изтръпна,а сами€ филм - просто се потап€ш в нова реалност, в друго време, в м€сто, където н€ма граници за въображението!! ј това - го постигат малко филми !! ћного ми хареса подбора на актьори - ≈мили е уникално красива и нежна,направо е страхотна; почитателка съм и на ¬анеса,и другите момичета !! —ъщо така съм очарована и от саундтрака - вс€ка песен,уникална за себе си със страхотен ритъм и чувство,а и разбрах, че н€кои от песните се изпълн€вани от самите актьори - евала за което!!

“ози филм е от типа, които след като го изгледаш те карат да се замислиш върху него - докато пътуваш в автобуса или си на скучна лекци€ - замисл€ш се посто€нно,сещаш се за н€какъв детайл или мелоди€! —ъчетание между страхотна актьорска игра, режисура,нова и различна иде€, със детайлно изпипани моменти, неверо€тно красиви актриси и спиращ дъха екшън, драматични моменти и саундтрак,заслужаващ да се чуе - това е само част от Sucker punch, защото това е един от филмите, който не може да се опише с думи - той просто тр€бва да се види !!! ѕрепоръчвам го,дано останете толкова доволни колкото останах и аз !!!

 
 
 
th3darks1d... Ќеутрално
20 30.03.2011, 06:33
ќценка: -1
3 гласа

*доволен

 
 
 
th3darks1d... Ќеутрално
21 30.03.2011, 06:32
ќценка: 1
5 гласа

‘илма наистина е доказателство,че «ак —найдър определено си разбира от работата и отново ни показа нещо далеч по различно като истори€ и визи€ на фона на зачестелите заглави€ дето излизат напоследък. ‘илма има дълбок замисъл изпълнен със динамичност от вс€ка гледна точка,прехвърл€ те от една жестока реалност в един св€т на едно момиче пострадало душевно опитвайки да се пребори с не€ и да се освободи. Ќе знам за другите но аз останах изключително довен от филма

 
 
 
Animeniac ѕоложително
22 30.03.2011, 04:08
ќценка: 0
4 гласа

“върде веро€тно филмът да е по-впечатл€ващ в IMAX, но поради пазарната конюнктура в Ѕългари€ филмите на Warner Bros не се скрийнват за журналисти в този киносалон.

јз съм сравнително доволен иначе. —лед безмерното разочарование от У300″, всеки следващ филм на —найдер ми се вижда далеч по-добър от него. ƒано запази тази насока и в предсто€щата нова верси€ за —упермен.

 
 
 
ANONIMNIQ ѕоложително
23 30.03.2011, 01:55
ќценка: 1
11 гласа

SUCKER PUNCH е като осъзнат сън, сън, в който абсурдното е реално и ти си този, който има пълен контрол над него! «ак —найдър за пореден път ни поднас€ визуална феери€, ко€то ни сграбчва и ни помита в един неспирен празник за окото. «ашемет€ваща визи€, ко€то ни остав€ без дъх! ‘илм, в който зрител€ наистина се потап€ в действието и става част от приключенито. ѕриказен св€т, който съчетава повече, от колкото можем изобщо да си представим дори с най-богатото си въображение! SUCKER PUNCH е като бур€, след ко€то - ако оцелееш - излизаш уморен (когато прожекторите в салона светнат) - но доволен! ‘илм, който доказва, че киното не е изгубило една от основните си функции - да отвежда зрителите далеч от скучното сиво ежедневие на реалността и да ги води в нови, невижани светове, които да ни вдъхнов€ват и да ни карат да мечтаем!

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg