Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Хю Лори като британски политик в нов сериал

Хю Лори като британски политик в нов сериал
Cinefish.bg

Тв новини
Хю Лори като британски политик в нов сериал

23.08.2019, 09:17  |   Видяна: 642  |   синефиш.бг  |   ТВ
Сигурни сме, че тази роля много ще му отива. Хю Лори ще играе британски политик със скандална слава в нов сериал на BBC. „Roadkill“ ще е политически трилър от четири части, а негов създател е известният сценарист и драматург Дейвид Хеър.

Историята разказва за драмите в живота на издигналия се от нищото влиятелен и харизматичен политик Питър Лорънс (Лори). Той е министър от правителството на консерваторите и съответно има доста врагове. Те се надяват да го сразят, след като са публикувани смущаващи тайни за личния му живот. Лорънс обаче отказва да се самобичува и продължава да преследва амбициите си. 

Хю Лори като британски политик в нов сериал

За проекта се говори упорито вече от няколко седмици. Новият сериал очевидно не е вдъхновен от живота на скандалния британски премиер Борис Джонсън, но някои прилики между него и Лорънс са поразителни.

„Roadkill“ е трилър, който изследва връзката между моралните качества на един човек и силата на един политик. Хю Лори е невероятен актьор, който ще придаде необходимата дълбочина на този измислен персонаж. Голяма чест е да работим отново с Дейвид Хеър за създаването на тази невероятно смела и забавна история за BBC One“, сподели Пиърс Венгер от BBC.

Режисьор на сериала е Майкъл Кейлор. Предстои да бъдат обявени и останалите имена от актьорския състав.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg