Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Хю Джакман изпълнява главната роля във фантастичния екшън “Стомана на ринга”

Хю Джакман изпълнява главната роля във фантастичния екшън “Стомана на ринга”
Хю Джакман изпълнява главната роля във фантастичния екшън “Стомана на ринга”
Cinefish.bg

Артисти
Хю Джакман изпълнява главната роля във фантастичния екшън “Стомана на ринга”

10.12.2010, 16:33  |   Видяна: 2578  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Наскоро приключиха снимките на футуристичния екшън “Стомана на ринга”, в който главната роля е поверена на звездата от поредицата “Х-мен”, Хю Джакман. Филмът, който бива определян от създателите си като кръстоска между “Трансформърс” и “Роки”, е режисиран от Шон Леви и продуциран от Стивън Спилбърг.

Чарли Кентън ( Хю Джакман ) е бивш професионален боксьор, който е твърдо решен да спечели още титли, по един или друг начин. Действието на фантастичната лента ще се развива в близкото бъдеще, когато боксовите срещи са претърпяли рязка промяна – вместо хора, на ринга се срещат стоманени роботи, биещи се до пълно унищожение.

Чарли Кентън (Хю Джакман) е бивш професионален боксьор, който е твърдо решен да спечели още титли, по един или друг начин. Заедно със сина си Макс, Чарли създава робот-боксьор, който се превръща в истинска сензация.

Шон Леви: “Не мисля че досега е бил правен подобен филм. Разбира се, има много филми за най-различни роботи, но не и за такъв вид роботи които се боксират. И искам да подчертая, че “Стомана на ринга” няма да бъде една дълга битка между два робота – основното са героите и техните взаимоотношения. А като добавим към това и екшън-епизодите, се получава едно наистина страхотно забавление. Много съм горд и с факта, че не разчитахме изцяло на визуалните ефекти. Екипът по практически ефекти успя да създаде впечатляващи механизирани роботи, които използвахме в много от сцените. Всички бяхме много доволни от постигнатото.”

Освен Хю Джакман, във филма ще видим и актьорите Кевин Дуранд (“Димящи Аса”), Еванджелин Лили (“Войната е опиат”), Хоуп Дейвис (“Синоптикът”), Антъни Маки (“Орлово Око”) и Джеймс Ребхорн (“Играта”). Сценарият е дело на Лесли Боем (“Върхът на Данте”) и Джон Гатимс (“Треньорът Картър”), а Шон Реви и Стивън Спилбърг продуцират заедно с Робърт Земекис (“Корабокрушенецът”) и Дон Мърфи (“Трансформърс”).

Снимките на “Стомана на ринга” приключиха преди няколко седмици и в момента режисьора работи по монтажа на сцените.

Световната премиера на фантастичната продукция ще бъде на 7 октомври 2011 година.

buzzfocus.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

3 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 13.12.2010, 12:25
Оценка: 0
0 гласа

трейлъра ме зариби много по филма,но като прочетох че продуцент ще бъде Стивън Спилбърг и ще участва Хю Джакман(който всички го знаем от х-мен).Това е добра смеска между трансформърс и бокс.Само незнам но имам чуство,ч винаги такива филми,особено американските всякаш ни подготвят за среща със извънземни.

 
 
 
stanislava... Положително
2 13.12.2010, 11:50
Оценка: -1
1 гласа

“Стомана на ринга”,Това си е много интересно щом няма да се бият хора на ринга а стоманени роботи и то такъв бои че до като се унищожат не е ли малко прекалено това!!! Значи това чудо ще го гледаме много , много скоро щом снимките са приключили и има дата която е поносима за нас 7 октомври 2011 година .Този филм ще е супер щом има намесени и човешки умения като направата на чудо робот ..

 
 
 
ispanetza Положително
3 12.12.2010, 10:19
Оценка: 1
1 гласа

Отдавна не сме се радвали на австралийската фурия Хю!!!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg