Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Холивуд и Китай с първа суперпродукция

Холивуд и Китай с първа суперпродукция
Холивуд и Китай с първа суперпродукция
Cinefish.bg

Филми
Холивуд и Китай с първа суперпродукция

10.04.2018, 09:27  |   Видяна: 1805  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Ясно е, че Китай е новата златна мина на Холивуд. Повечето американски филми постигат по-високи приходи именно тук. Ето че започва подготовката на първата американо-китайска суперпродукция.

Известният продуцент Лоренцо ди Бонавентура ще финансира бъдещия хит „The Last Masters“. Алекс Це, работил по сценария на филм на Зак Снайнер „Пазителите“, започна работа по екшън трилъра на тема бойни изкуства, който ще бъде сниман основно в Китай.

От компанията Global Road Entertainment, която също е сред продуцентите на филма, се надяват той да постави началото на още подобни продукции. „Алекс и аз сме поласкани от възможността да работим с Global Road“, заяви Ди Бонавентура.

Обожавам този тип филми, които съчетават различни обичаи, шеметно действие, героите са изправени пред емоционални предизвикателства и всичко това се радва на интерес от зрителите по целия свят“, допълва той.

„The Last Masters“ ще проследява три поколения майстори на бойни изкуства, които трябва да обединят усилия, за да се справят с международна фармацевтична корпорация, оглавявана от могъщи наркобосове.

Ди Бонавентура е продуцент на повече от 30 истински блокбъстери, така че интересът към новата суперпродукция е напълно оправдан. Сред тези филми са поредиците „Трансформърс“ и „G.I. Joe“, „Агент Солт“ с Анджелина Джоли и „Бандата на Оушън“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg