Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Холи Бери и Оливие Мартинез се сгодиха

Холи Бери и Оливие Мартинез се сгодиха
Холивудската актриса Холи Бери се сгоди за дългогодишния си приятел Оливие Мартинез.
Cinefish.bg

Артисти
Холи Бери и Оливие Мартинез се сгодиха

12.01.2012, 11:17  |   Видяна: 4315  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Холивудската актриса Холи Бери се сгоди за дългогодишния си приятел Оливие Мартинез. Това ще бъде трета сватба за 45-годишната актриса, която в продължение на четири години беше омъжена за бейзболиста Дейвид Джъстис.

През 1997 година тя се разведе и в последствие се сключи брак с Ерик Бенет, с когото бяха заедно до 2003 г., предаде КРОСС.

Холивудската актриса Холи Бери се сгоди за дългогодишния си приятел Оливие Мартинез.

Предложението за женитба дошло по празниците, а годежът е бил скрепен със скъп пръстен с диаманти и емералди, съобщава електронното издание People.com. Очаква се сватбата да бъде в началото на лятото в Калифорния.

Двойката е заедно от 2010 година. Актрисата се влюбила в Оливие, когато видяла как се държи с 3-годишната й дъщеря, разказват нейни близки. Холи роди момиченце от своя бивш приятел - модела Габирел Обри.

Според слуховете Бери и Мартинес планирали да се сдобият с рожба в най-скоро време. Приближени на двойката разкриват, че чаровната актриса се страхувала, че може да не успее да зачене заради напредналата си възраст и проблемите си с диабета. Двама влюбени обаче са решени, ако трябва да си осиновят дете.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg