Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Хитовата лента на М. Найт Шаямалан “Неуязвимият” може да бъде превърната в телевизионен сериал

Хитовата лента на М. Найт Шаямалан “Неуязвимият” може да бъде превърната в телевизионен сериал
Хитовата лента на М. Найт Шаямалан “Неуязвимият” може да бъде превърната в телевизионен сериал
Cinefish.bg

Филми
Хитовата лента на М. Найт Шаямалан “Неуязвимият” може да бъде превърната в телевизионен сериал

29.05.2015, 11:27  |   Видяна: 891  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Петнадесет години след премиерата си “Неуязвимият” продължава да бъде един от най-известните и дискутирани филмови проекти на М. Найт Шаямалан. През 2010-та година беше оповестено, че Шаямалан, Брус Уилис и Самюъл Л. Джаксън са дали съгласието си да работят по директно продължение на филма, но до момента проекта не е получил зелена светлина зa снимки.

Хитовата лента на М. Найт Шаямалан “Неуязвимият” може да бъде превърната в телевизионен сериалДокато все още се спекулира дали “Неуязвимият 2” ще бъде заснет, самия режисьор на оригиналния филм разкри, че има вероятност мрачната история на охранителя Дейвид Дън и мистериозния Илайджа Прайс да бъде пренесена на малкия екран.

Докато рекламираше актуалнния сериал на FOX "Уейуърд Пайнс", М. Найт Шаямалан заяви, че има конкретни идеи за телевизионна версия на “Неуязвимият”, която от своя страна ще запази мистиката на пълнометражната лента от 2000-та година.

Шаямалан: "Може би ще представлява мини-серии от шест епизода за Netflix или HBO. Това е нещо, което би ми харесало. Разполагам с история, която може да приеме няколко различни форми - може да бъде филм, или сериал или пиеса.

Но работния процес по "Уейуърд Пайнс" определено засили любовта ми към този тип проекти. Сегашните сериали са на много високо ниво и наистина ще бъде страхотно ако успеем да пренесем и света на “Неуязвимият” на телевизионния екран."

Шаямалан заяви за пореден път, че все още има желание да заснеме и дълго разработваното пълнометражно продължение на “Неуязвимият”, но не разкри по-подробни детайли за статута на този проект.

От друга страна ситуацията относно потенциалния телевизионен сериал е далеч по-обнадеждаваща, особено като се има предвид постигнатия от "Уейуърд Пайнс" голям зрителски успех в целия свят (М. Найт Шаямалан е изпълнителен продуцент на сериала). Според наблюдатели именно добрите рейтинги на "Уейуърд Пайнс" ще помогнат на Шаямалан да пренесе “Неуязвимият” на малкия екран.

В най-добрия случай до края на тази година ще стане ясно дали 44-годишния режисьор ще получи нужната подкрепа за сериала.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg