Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини History с премиерен сериал за »сус

History с премиерен сериал за »сус
—нимки: José Sarmento Matos / History
Cinefish.bg

“в новини
History с премиерен сериал за »сус

11.04.2019, 14:15  |   ¬ид€на: 552  |   синефиш.бг  |   “¬
ѕремиерата на нови€ сериал „ѕознавах »сус“ по History е на 15-ти април с два поредни епизода в 22.00 и 23.00 ч.

ѕремиерни€т сериал на History, състо€щ се от осем части - "ѕознавах »сус" - изследва истори€та на »сус ’ристос през уникална призма – хората в живота му, които са били най-близо до него. ¬с€ка от осемте части на сериала е разказана от гледната точка на различни библейски фигури, играли основна рол€ в живота на »сус, включително …осиф, …оан  ръстител, ƒева ћари€, майка на »сус,  а€фа, ёда »скариотски, ѕилат ѕонтийски, ћари€ ћагдалена и ѕетър.

History с премиерен сериал за »сус

¬с€ка от библейските фигури води зрителите през емоционалната и епична истори€ на най-известни€ човек в истори€та, обхващайки неговото раждане, смърт и възкресение, пресъздадени чрез комбинаци€ от драматични похвати и интервюта с видни религиозни и исторически експерти.

History с премиерен сериал за »сус

History с премиерен сериал за »сусќбръщайки се към н€кои от най-уважаваните учени в света, историци, религиозни лидери и теолози, сериалът обедин€ва каноничните евангели€, исторически източници и културен контекст, за да създаде пълен портрет на »сус - човека и ћеси€та. ѕоредицата разкрива неговото пътуване през един сложен св€т на царе, политици, реформатори и войници, впуснали се в бурна борба за власт през време на революционни промени. “ѕознавах »сус ” отвежда зрителите в този драматичен св€т, за да разкрие най-гол€мата истори€, разказана н€кога…

ѕоредицата интервюира и се консултира с многобройна група учени, религиозни лидери и теолози от цели€ идеологически спектър, за да предостави завършена представа за живота на »сус и времето, през което той е жив€л.

History с премиерен сериал за »сус

„ѕознавах »сус“ ще се излъчва по History - по два епизода седмично – всеки понеделник в 22.00 и 23.00, стартирайки на 15-ти април.
‘иналните епизоди на продукци€та ще бъдат излъчени  на 6-ти май.

A + E Networks притежава изключителни права за разпространение в световен мащаб на сериала „ѕознавах »сус“, продуциран от Nutopia.

—нимки: José Sarmento Matos / History—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg