Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Хилъри Суонк тръгва на лов

Хилъри Суонк тръгва на лов
Cinefish.bg

Артисти
Хилъри Суонк тръгва на лов

11.07.2019, 09:30  |   Видяна: 736  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Двукратната носителка на „Оскар“ ще участва в новия хит на Universal и Blumhouse. Хилъри Суонк ще се присъедини към актьорския състав на политическия трилър „The Hunt“, чийто сценаристи са Деймън Линделоф и Ник Къс. Режисьор ще е Крейг Зобел, режисирал няколко епизода от сериалите на HBO „Западен свят“ и „Останалите“.

За момента сюжетът на новия филм е изцяло засекретен.
Затова и не знаем никакви подробности за ролята на Суонк. Все пак тя ще си партнира с Айк Баринхолд, Ема Робъртс, Ейми Мадиган, Джъстин Хартли и Глен Хауъртън.

Хилъри Суонк тръгва на лов

Хилъри Суонк тръгва на ловСнимките е започнат всеки момент, като по всяка вероятност няма да продължат прекалено дълго. Все пак Universal са насрочили премиерната дата за 27 септември. Продуцент ще е шефът на Blumhouse Джейсън Блум, заедно с Линделоф и неговата компания White Rabbit. Къс и Зобел ще са изпълнителни продуценти. Те работят заедно с Линделоф по сериала „Останалите“, пожънал успех сред критици и специалисти за своите три сезона.

Суонк може да видим в новия хит на Netflix „I Am Mother“, освен това ще участва и ще е изпълнителен продуцент на сериала на стриминг гиганта „Away“. Само в рамките на пет години тя спечели две награди „Оскар“ за потресаващите си изпълнения в „Момчетата не плачат“ и „Момиче за милиони“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg