Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми "Хавай 5-0" се завръща с трети премиерен сезон и легенда от оригиналната поредица от 70-те години

Хавай 5-0 се завръща с трети премиерен сезон и легенда от оригиналната поредица от 70-те години
5
5 5 5
5
Cinefish.bg

Филми
"Хавай 5-0" се завръща с трети премиерен сезон и легенда от оригиналната поредица от 70-те години

04.07.2013, 15:40  |   Видяна: 3397  |   Press Release  |   ФИЛМ
От 08 юли по следите на горещи престъпления тръгва и още един безупречен екип – този на Касъл и Бекет в третия сезон на „Касъл”

Лятото в ефира на Нова ТВ започва с неразкрит криминален случай – за щастие само на кино, и то на едно от най-екзотичните кътчета на света. В петък, 12 юли, хитовият "Хавай 5-0" се завръща с премиерен трети сезон и една истинска легенда от миналото. Актьорът Едуард Аснър, звезда от оригиналния сериал от далечната 1968 година, се завръща на снимачната площадка след 36 години, в ролята на контрабандиста Огъст Марч – злодей, който най-верните фенове на поредицата познават от самото й начало. Епизодите зрителите могат да следят всеки делничен ден, точно в 21.00 часа.

В семейството на "Хавай 5-0" през новия сезон има още нови попълнения, а почитателите на един от най-успешните криминални сериали в света няма да останат разочаровани. Майката на Макгарет – Дорис, която всички смятат за мъртва, също разкрива образа си в новите епизоди, а в ролята ще се превъплъти носителката на Оскар Кристин Лати.

По следите на горещи случаи и престъпления, освен "Хавай 5-0", през следващите седмици ще се впусне и още един безупречен екип, този на Касъл и Бекет. От понеделник, 08 юли, зрителите могат да следят третия сезон на „Касъл” с епизоди всеки делничен ден от 22.30 часа. Какво ще се случи с отношенията между главните персонажи и има ли място за романтика в напрегнатите сюжети? Отговорите на тези въпроси ни очакват от следващата седмица в ефира на Нова ТВ.

"Хавай 5-0" – От петък, 12 юли, всеки делничен ден от 21.00 часа по Нова ТВ

„Касъл” – От понеделник, 08 юни, всеки делничен ден от 22.30 часа по Нова ТВ

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg