Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини “Хавай 5-0” с нов премиерен сезон в ефира на Нова ТВ

“Хавай 5-0” с нов премиерен сезон в ефира на Нова ТВ
От 02 юли, криминалната поредица ще се завърне с втори премиерен сезон
Cinefish.bg

Тв новини
“Хавай 5-0” с нов премиерен сезон в ефира на Нова ТВ

29.06.2012, 10:38  |   Видяна: 3318  |   Press Release  |   ТВ

Хитово заглавие „Хавай 5-0” ще донесе усещане за райски кът в ефира на Нова ТВ следващата седмица. Точно тогава, от 02 юли, криминалната поредица ще се завърне с втори премиерен сезон и ще предложи на зрителите поредица напрегнати сюжети от най-слънчевите острови на Америка.

От понеделник до четвъртък, от 20.00 ч., сериалът ще ни среща отново с елитния спецотряд, който ще бори престъпността в 50-ия щат. Поредицата „Другите отчаяни съпруги”, която до този момент зрителите гледаха в същия часови пояс, ще продължи да се излъчва всеки делничен ден, но с начален час 16.00 ч.

“Хавай 5-0” с нов премиерен сезон в ефира на Нова ТВСлед драматичния завършек на първи сезон, отрядът на Макгарет е поставен пред голямо изпитание. „В новите епизоди останките от този колектив трябва да се обединят така, както се съшива стара парцалена кукла”, разказва чаровният Алекс О'Лафлин, който се превъплъщава в ролята на Стив Макгарет. На екрана неговият герой ще започне напълно ново начало – той ще успее да се измъкне след ареста си за убийството на губернатор Джеймисън, като за това ще му помогне друг ключов персонаж. Бягството ще бъде хитро замислено, а „съучастник” ще му бъде не кой да е, а самият Виктор Хес (Джеймс Мастърс), на когото Уо Фат (Марк Дакаскос) нареди да убие Макгарет.

В премиерния втори сезон ще се появи и нов губернатор – Сам Денинг, който за разлика от Джеймисън, ще въведе промени в организацията на работата. От понеделник до четвъртък зрителите могат да видят и две позабравени лица от епизодите досега – Маси Ока и Лорън Джърман, които смело се завръщат за още приключения и заплетени случаи.

Още по-заплетени и опасни случаи предстоят за членовете на отряд 5-0, а какво ще се случва в 50-ия щат, зрителите ще разберат съвсем скоро, в премиерния втори сезон на „Хавай 5-0” – от понеделник до четвъртък от 20.00 часа по Нова ТВ.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg