Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Харви Дент ще видим в новия „Батман“

Харви Дент ще видим в новия „Батман“
Cinefish.bg

Артисти
Харви Дент ще видим в новия „Батман“

28.10.2019, 07:26  |   Видяна: 596  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Харви Дент ще видим в новия „Батман“Робърт Патинсън ще бъде новият рицар на Готъм сити, който ще се изправи срещу няколко от най-големите си врагове в „Батман“. Вече съобщихме, че Зоуи Кравиц и Пол Дано ще са в ролите съответно на Жената котка и Гатанката, като предстои да разберем кои ще са звездите в ролите на Пингвина, Отровната Айви, Плашилото и може би още познати имена.

Сред тези имена е Двуликия. Отдавна се говори за негово участие във филма на Мат Рийвс, но сега научаваме любопитна подробност. В „Батман“ ще видим само уважавания окръжен прокурор Харви Дент, а не обезобразения бос на престъпността, в който той се превръща. Идеята е да станем свидетели на трансформацията му в подготвяното продължение.

Харви Дент ще видим в новия „Батман“

Харви Дент ще видим в новия „Батман“Ако продължението наистина бъде направено (все пак Рийвс е планирал своя трилогия), в него вече Батман ще се изправи срещу Двуликия. Това ще е нещо различно от представения образ от Арън Екхарт в „Черният рицар“ на Кристофър Нолън.  Куриозното е, че Нолън е имал подобна идея: първо да представи Дент в „Черният рицар“, а след това да видим зловещото му алтерего в продължението. Впоследствие обаче режисьорът обединява всичко в този филм.

Сега Рийвс може да се възползва от тази идея. Въпросът е кой ще изпълнява тази колоритна роля. Според изтекла информация Джон Дейвид Уошингтън е изборът на Рийвс за ролята на Дент. Той пък от своя страна се снима в новия филм на Нолън – обвития в пълна мистерия „Tenet“.

Явно Рийвс ще демонстрира толкова изтъкваната напоследък етническа толерантност, ако наистина покани сина на Дензъл Уошингтън за ролята. В интерес на истината Дент е бил представян от чернокож актьор – Били Дий Уилямс в „Батман“ на Тим Бъртън.


>>  Пол Дано ще е Гатанката в „Батман“

>>  Няма да видим Джона Хил в „Батман“

>>  Зоуи Кравиц ще е Жената котка в „Батман“

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg