Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ханибал е мъртъв, да живее Ханибал

Ханибал е мъртъв, да живее Ханибал
Ханибал е мъртъв, да живее Ханибал
Cinefish.bg

Филми
Ханибал е мъртъв, да живее Ханибал

02.07.2015, 16:40  |   Видяна: 1279  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След неочакваното спиране на сериала „Ханибал” веднага след началото на третия му сезон, заради ниски рейтинги, създателят му Брайън Фулър благодари на ЕнБиСи за възможността да заснеме и покаже по телевизията силен и противоречив проект и допълни, че търси нов канал, където да продължи да разказва историята на Ханибал Лектър, преди да срещне агента от ФБР Кларис Старлинг.

Авторът на книгите за канибала – Ричард Харис, не е сред феновете на сериала. Той е споделял, че е бил изключително шокиран от твърде грубия и лишен от въображение подход на авторите на сценария в доразработването на създадения от него персонаж. Фулър обаче защитава поредицата си: „И в трите сезона на сериала се опитах да доразработя различни аспекти, герои и идеи от книгите, без обаче да се чувствам длъжен да адаптирам всичко мотамо за телевизията.

Аз съм като един ди джей, който си играе със семпли от „Мълчанието на агнетата”, „Ханибал” и Ханибал Лектър: Зараждането на злото”. Ако имаме четвърти сезон, в центъра му ще бъде директният сблъсък между Ханибал (Мадс Микелсен) и Уил Греъм (Хю Данси).

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg